NIJEDAN MINISTAR IKADA OVO NIJE IZJAVIO JAVNO! “Iluminati i vanzemaljci postoje i zapravo UPRAVLJAJU SVETOM” (VIDEO)

Pol Heljer
Printscreen

Bivši kanadski ministar obrane Pol Heljer nedavno je javno saopštio da smatra da iluminati zaista postoje i kontrolišu ceo svet. Time je postao najviše rangiran zvaničnik neke vlade koji je to ikada izjavio. Funkciju ministra obavljao je od 1964. do 1967. godine.

 

Heljer je za podkast Lazarus Efekt objasnio da veruje da svetska elita ima tehnologiju kojom može da poništi štetno dejstvo klimatskih promena, ali tu tehnologiju krije od javnosti. Kada su ga pitali zašto, odgovorio je da je to zato što iluminati žele da pomognu naftnoj industriji.

Iluminati su inače ‘prosvetiteljsko’ društvo osnovano 1776. godine. Delovanje društva krajem 18. veka bilo je zabranjeno, a smatra se da je društvo od tada prekinulo svoje aktivnosti.

Ipak, teoretičari zavere veruju da postoje i danas, i imaju veze s drugim tajnim društvima, poput slobodnih zidara, i da ‘kroje’ svetsku politiku.

Heljer tvrdi da iluminati iz senke utiču na finansijsku stabilnost naftne industrije.

– Tajna grupa zapravo pokreće svet i tu tehnologiju uspeva da zadrži daleko od svetske javnosti, sve dok od nafte može da zarađuje milijarde. To se neće promeniti sve dok se stotine hiljada ljudi ne ujedine i kažu im ‘recite nam šta se dešava i promenite prioritete kako biste spasli svet za buduće generacije’ – poručio je.

Heljerr je i ranije imao neobične izjave. Tvrdio je da su SAD htele da intervenišu u kanadskoj pokrajini Manitobu kako bi preuzele kontrolu nad lokacijom za koju se smatralo da je mesto sletanja vanzemaljaca.

– Ti vanzemaljci izvor su tehnologije protiv klimatskih promena, a na nas ljude gledaju kao primitivan oblik života – govorio je.loading...