Ništa nije nemoguće! Poštansko sanduče već godinama PRIMA PISMA OD VANZEMALJACA (FOTO)

Autoput
Wikipedia/Famartin

Na autoputu koji prolazi kroz američku državu Nevadu, i poznatiji je kao "Vanzemaljski put”, nalazi se jedno misteriozno belo sanduče. Zapravo, dva sandučeta, jedno preko drugog. Na prvom piše - Stiv Medlin. Na drugom - vanzemaljci!

 

Stiv Medlin zapravo postoji. On i njegova žena Gleda su se preselili na imanje u Tikabu dolini davne 1973. To je bilo 16 godina pre nego što je Bob Lazar objavio da su vazduhoplovne snage SAD blizu njihovog ranča, u delu pustinje poznatiji kao Oblast 51, našli vanzemaljsku letelicu koja je pala.

Lazar, koji kaže da je radio u Oblasti 51 kao naučnik i inženjer, nikada nije mogao da dokaže da se to stvarno i desilo. Ali jeste pokrenuo histeriju među lovcima na NLO, koji i dalje posećuju ovo udaljeno mesto, nadajući se da će naići na tragove vanzemaljskog života.

 

Ovo sanduče je jedno od retkih stvari koji postoje u ovom udaljenom delu pustinje. U prvom trenutku je postojalo samo jedno sanduče. Ono je pripadalo Medlinovim, i bilo je crno.

Posle Lazarovim tvrdnji, ljudi su počeli da pune sanduče sa porukama koje su upućene vanzemaljcima. Drugi posetioci ovog mesta su čak ukrali Medlinovu poštu, u uverenju da bi to moglo da ih uputi na neke nove tragove u potrazi za životom van zemlje. Neko je čak pucao u sanduče.

Zato su Medlinovi obojili sanduče u belo, i ispod stavili drugo sanduče koje je namenjeno za poštu koja nije upućena njima, nego isključivo vanzemaljcima.loading...