NOĆI BEZ SNA: Zbog FOTOGRAFIJE DUHA iz dvorišta, porodica želi da napusti NOVI DOM!

slika
print screen/imgur.com/gallery/rw1Rf

Fotografije idiličnog krajolika su urađene u kratkom vremenskom razdoblju. Na prvi pogled su sasvim identične, ali od jednog detalja će vam se dignuti kosa na glavi.

 

Fotografije su objavljene na sajtu Imgur a prikazuju predivni travnjak i drveće obasjano mesečinom. 

Na drugoj fotografiji se uočava čudna figura u pokretu za koju bi i moglo da se nađe neko objašnjenje. Možda je u daljini uhvaćena neka životinja ili je prosto zabeležena igra svetlosti i senke. Ipak autor fotografije je u svom postu naveo neke od detalja vezane za njen nastanak.

– Fotografije su nastale u vremenskom opsegu od samo dve sekunde. Nismo radili nikakve korekcije. Mi čak i ne znamo da koristimo fotošop – piše u objavi koja prati fotografiju.

Neki od korisnika su posumnjali da su u pitanju mrlje na objektivu, ali treba uzeti u obzir činjenicu da fleke ne mogu napraviti ništa slično kada je krajnja slika u pitanju.

– Fotografiju smo zabeležili u dvorištu kuće koju smo nedavno kupili. Nismo se još u potpunosti ni preselili ali me ova fotografija i te kako intrigira. Kreatura koju smo snimili nedvosmisleno stoji na dve noge. Deo tela koji je neproziran je zasigurno lice – reči su vlasnika kuće koji na Reditu potpisan kao MeTarzanYouJane.On na kraju posta kaže da nije stručnjak za fotografiju, pa prepušta svima da samostalno joj sude na osnovu sopstvenog nahođenja, piše britanski Miror.