Policija Rostova, pronašla je Jurija Žokova koji je klečao na polju, a iz glave mu je virio ogroman kuhinjski nož dužine 20 centimentara. Međutim, ono što je najviše šokiralo policiju, bilo je to što je on tokom razgovora sa njima bio miran kao da se ništa nije dogodilo.

Kad je šokirani policajac pitao zašto je zario sam sebi nož u glavu, Jurij je mirno rekao da je teško disao kroz nos, pa je nožem želeo da napravi još jednu rupu da bi kroz nju mogao da diše, ali je nož negde zapeo i nije mogao da ga izvuče.

– Nemojte dirati, ne dirajte! Sedite kao i do sada, ne mičite se, ne naginjite glavu – čuje se policajac kako govori Juriju dok mu prilazi, što je zabeleženo na video snimku koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Nakon toga, on je pažljivo prevezen u bolnicu, gde je uspeo da šokira čak i osoblje.

– Bilo je strašno. Čak i naše najiskusnije medicinske sestre koje su se već svega nagledale, sigurno neće zaboraviti ovaj slučaj. Uradili smo rentgen koji je pokazao da je nož zabijen tačno u sredini između dve polutke mozga. Lokalna bolnica nazvala je regionalnu bolnicu i zatražila da pošalju svoje specijaliste u pomoć – saopštio je PR hitne pomoći u izjavi za medije.

Žokov je brzo operisan, a kako je saopšteno, njegovo stanje je sada stabilno i lepo se oporavlja.loading...