Brojevi su tu da nas probude

Da li ste u poslednje vreme počeli da primećujete trostruke brojeve koji nikako ne mogu da vam promaknu? Možda i više puta dnevno? Oni vam se pokazuju kako bi vam preneli značajnu poruku ili da bi vas probudili. Vaši vodiči i anđeli čuvari pomažu vam na putu i žele da znate njihovu važnost.

Ako vam se u poslednje vreme događaju promene, nedaće ili proživljavate teške trenutke, ne očajavajte. Raščišćavaju se područja života koja više ne služe za vaše najviše dobro. Ako vam se događaju pozitivne promene, na pravom ste putu.

Dopustite sebi istinu i ljubav

Sada je vreme da se oslobodimo svega što nas je sprečavalo da dosegnemo svoje potencijale.

Kad zaglavimo u starim uverenjima, moramo da ih prihvatimo, priznamo, vidimo ih onakvim kakva jesu, damo im LJUBAV i pošaljemo ih dalje – oslobodite ih se i dopustite sebi istinu i ljubav koju zaslužujete. Kada smo otvoreni prema životu, počinjemo da primećujemo simbole, brojeve i znakove koji nam prenose poruke. Među njima su i trostruki brojevi, za koje se vezuju određene poruke. Oni su smernice koje vam rasvetljuju put prema sebi i svom najvišem biću…

111 – Energetski prolaz vam je otvoren, zbog čega se vaše misli brzo pretvaraju u stvarnost. Pažljivo birajte misli i pazite da se one poklapaju s vašim željama. Ne trošite energiju na strah kako mu ne biste dali život.

222 – Imajte vere. Sve će biti dobro. Nemojte se brinuti jer će se situacija lepo razviti za sve koji su u nju uključeni.

333 – Povezali ste se sa uzašlim majstorima i oni na mnogim nivoima i bez prestanka deluju u vašu korist. Oni vas vole, vode i štite u svakom trenutku.

444 – U ovom trenutku vas okružuje na hiljade anđela. Oni vas vole i podržavaju. Imate vrlo snažnu povezanost s anđeoskim carstvom jer ste i sami zemaljski anđeo. Nemate čega da se bojite – sve je dobro.

555 – Očekuju vas velike promene i transformacije. Imate priliku da izađete iz dosadašnjih problema i da živite onako kako zaista zaslužujete.

666 – Vreme je da se usredsredite na duh koji će vam uravnotežiti i isceliti život. Recite nebesima sve svoje strahove koji su vezani za materijalno bogatstvo. Otvorite se primanju pomoći i ljubavi, kako od ljudi, tako i od anđela.

777 – Čestitke! Pažljivo ste slušali svoje božansko vođstvo i tu ste mudrost preneli u svoja dela. Sada je vreme za nagradu. Vaš uspeh nadahnjuje i pomaže drugima, pa nastavite s dobrim poslom.

888 – Svemir je obilan i velikodušan, a vi ste naučili kako da primite obilje s njegovog izvora. Veliko finansijsko obilje je vaše, sada i u budućnosti.

999 – Odličan posao, svetlosni radniče! Svetu je potrebna tvoja božanska svrha. Prihvati svoju svetu misiju bez oklevanja i odlaganja.

Postoji još mnogo drugih kombinacija brojeva s kojima možete da se susretnete i koje vas usmeravaju prema ostvarivanju najvišeg potencijala. Kada ste otvoreni i osvešćeni, viđaćete sve više brojeva i poruka namenjenih vašem unutrašnjem biću, vašem božanskom, vašoj duši.

Neka vaše misli budu radost, vaše reči istina, vaša dela ljubav i Univerzum će drage volje ispuniti sve vaše potrebe.

To je jednostavno zakon privlačenja!loading...