Policija je priznala da ne ume da reši ove JEZIVE SLUČAJEVE SMRTI! POKUŠAJTE VI!

adamski
print screen

U najvećem broju slučajeva, forenzičari i pripadnici kriminalističke policije imaju uspeha prilikom rešavanja slučajeva. Ovoga puta nisu bili ni blizu!

Jesu li ovi zločini počinjeni ljudskom rukom? Da li su ih izvršili vanzemaljci, utvare ili možda veštice? Pročitajte, pa sami prosudite.

Zigmund Adamski

 

Skoro šest meseci pošto  je policajac Alan Godfri pronašao telo rudara Zigmunda Adamskog, tvrdio je da je ubistvo počinjeno od strane vanzemaljaca. Ovakvu ocenu niko ne bi shvatio ozbiljno da nisu počele spekulacije o stanju posmrtnih ostataka.

Adamski je poslednji put viđen 6. juna 1980. kako napušta kuću, odlazeći na posao. Pet dana kasnije pronađen je mrtav, na vrhu gomile uglja. Međutim, smrt je nastupila samo nekoliko sati ranije. Nije bilo znakova nasilja, osim opekotina na vratu i čudne supstance koja je podsećala na ulje.

Slučaj nije razjašnjen iako je patolog izjavio da je uzrok smrti srčani udar. Sumnju je uneo i položaj tela, koji je ukazivao da je Adamski “pao s neba”. Potpuna istina nije utvrđena.

Kristofer Kejs

 

Posle naizgled bezazlenog sastanka sa ženskom osobom veliki strah se uvukao u kosti Kejsa. Sve češće je govorio prijateljima da je žena sa kojoj je izašao veštica i da se boji za svoj život.

Nekoliko nedelja kasnije Kejs je pronađen mrtav u kadi. Na sebi je imao garderobu. Ipak, zatečen je u molitvenom položaju što je odmah bacilo sumnju da je smrt došla posle nekakvog rituala. Patolog je kao uzrok naveo srčani udar, a i danas postoje sumnje u istinitost izveštaja.

Karl Pruit

 

Godine 1938. ovaj čovek je zatekao svoju ženu u krevetu sa drugim muškarcem. Ubrzo ju je zadavio lancem, a potom izvršio samoubistvo. Ipak, vremenom su njegovi poznanici primetili čudne promene na nadgrobnom spomeniku. Pojavili su se otisci lanaca, a grad je zapljusnuo talas misterioznih smrti. 

Dečak koji je jednom prilikom bacio kamen ka grobu Kejsa, zadavljen je lancem sopstvenog bicikla. Majka dečaka, obešena je konopcem na kome suši veš, dok je treća osoba udavljena uzdama svoga konja.

Policajac koji je radio istragu, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Sve je ovo iritiralo meštane, dok jedan od njih nije odlučio da slomi nadgrobni spomenik pokojnog Pruita. Pogađate, i on je skončao na tragičan način, a tragovi lanaca viđeni su na njegovom vratu. 

Porodica Džejmison

Pre nego što su nestali, bili su uvereni da ih progone duhovi. Tvrdili su da je njihova ćerka Medison stupila u kontakt sa duhom devojčice koja je nekoliko decenija ranije živela u njihovoj kući. 

Godine 2009. odlaze na put, kako bi razgledali imanje koje je bilo na prodaji. Tada im se gubi svaki trag, a leševi su pronađeni 4 godine kasnije. Lica su im bila okrenuta ka zemlji, a tela položena jedno pored drugog. Pronađeni su u šumi nedaleko od porodičnog automobila. Postoje snimci njihovog polaska, koji je bio vrlo užurban. Istraga nije dovela do značajnih otkrića, a pojedini teoretičari navode da je porodica bila opsednuta zlim silama.

Unakažen čovek

 

U Brazilu je 1994. godine pronađeno osakaćeno telo muškarca. Na lešu su bile vidljive rupe kroz koje su izvučeni unutrašnji organi. Veruje se da je čovek bio živ dok je postupak vađenja trajao, te da je preminuo od srčanog udara, kao posledice užasnog bola i šoka. Veštaci su utvrdili da su organi “usisani” instrumentom koji funkcioniše po principu vakum pumpe. Nedostajali su mu oko, uvo i usne. Po završetku ovog monstruoznog čina, u telu ovog čoveka nije bilo ni kapi krvi.

Stručnjaci su naveli da je zbog veštine kojom je zlodelo izvršeno, upitno da li je počinilac ljudsko biće. Neki od njih pak tvrdili su da su delovi tela pokojnika uzeti radi eksperimenta.