ON IMA 19, ONA 72 I VEĆ 2 GODINE SU U BRAKU! “Postoji duboka veza među nama, a i SEKS NAM JE ODLIČAN” (VIDEO)

Geri i Almeda
Printscreen

Tinejdžer Geri Hardvik zaljubio se pre dve godine na prvi pogled u baku, 53 godine stariju od njega. Upoznali su se na leto 2016. godine na sahrani njenog sina Roberta koji je iznenada umro u 45. godini. Geri je tada imao 17, a Almeda 71 godinu.

 

Ipak, ovaj par nije se upustio u vezu sve dok dva meseca kasnije Robertova udovica Lisa nije pozvala oboje na porodični ručak u restoran. Geri je taman bio raskinuo s drugom ženom koja je imala 77 godina i priznao je da je znao da je Almeda “ona prava” čim su im se pogledi sreli.

Samo dve nedelje kasnije Geri ju je zaprosio i venčali su se šest dana nakon toga. Dve godine kasnije par, sada 72-godišnjakinja i 19-godišnjak, tvrdi kako su srećniji nego ikad pre. Zajedno žive u gradu Merivilu u Tenesiju.

– Ako voliš nekog, godine su samo broj. Zadnje dve godine provodim sa svojom srodnom dušom. Kad sam ga prvi put pogledala u oči, zaljubila sam se. Znala sam da je onaj s kojim želim da provedem život. Nikad mi nije smetala razlika u godinama – ispričala je Almeda.

Srećom po nju, Geri je osetio isto.

Prvo su me privukle njene velike plave oči, i njena ličnost. Puno se smejala i kliknuli smo. Hemija je bila ogromna. Sve vezano za nju zarobilo je moje srce. Ja sam stvarno zreo za svoje godine i ne uklapam se među svoje vršanjke. Nikad me nisu privlačile mlađe žene. Još od kad sam imao 13 ili 14 privlačile su me starije. Kad sam za nas rekao baki koja me odgajila, nisam znao kako će to prihvatiti, ali prihvatila je. Mnogi čekaju godinama da se ožene, ali mi smo znali da smo zaljubljeni i odmah sam preduzeo taj korak. Prvi put vodili smo ljubav prve bračne noći. Bilo je neverovatno. Postojala je duboka veza među nama, a ona je divna ljubavnica – otkrio je Geri, a piše britanski Sun.

Srećan par dobro zna da javnost ne podržava njihovu vezu. To uključuje i Almedinog sina koji s njom nije razgovarao otkad je upoznala Gerija. Njeni unuci takođe su teško prihvatili vezu, posebno 22-godišnji Aron koji je stariji od Gerija.

– Nazvao sam ga “dedom” samo jednom i to kad sam bio pijan. Ali moja baka je srećna – kaže on.

Uprkos razlici u godinama, Geri i Almeda dele slične interesovanja i hobije. Na Jutjubu vode svoj kanal s 49.000 pretplatnika, a njihova ljubav je glavna tema svih videa.

Almeda je uverena da će provesti s Gerijem ostatak života, a oboje kažu da su njih dvoje pravi primer da su “godine samo broj”.loading...