Ona je najdeblja striptizeta na svetu: Možete li da đuskate bolje od nje? (VIDEO)

Luejn Braun, poznatija kao Lulu, teška je oko 115 kilograma, majka je dvoje dece i zaljubljena je u pole dancing. Sada je bolja od mnogih 'profesionalki' a planira i da počne da zarađuje od toga.

Lulu je zadivila svet svojim umećem igranja oko šipke. Ona je možda duplo deblja od većine žena, ali tvrdi i da ima duplo više trikova.

Ona ima 29 godina i tvrdi da se nikada nije osećala više seksi. Takođe kaže da nema tog striptiz pokreta koji ona ne može da izvede.

Ona živi u gradu Hanover u američkoj državi Merilend i kaže je počela da se bavi pole dancingom jer je želela da proba nešto novo.

– Kada sam 2004. godine rodila svoje prvo dete znala sam da se moje telo više nikada neće promeniti i da ću ostati takva kakva jesam. Zato sam odlučila da je vreme da napravim eksperiment – kaže ona.

Ona je prvo odlučila da upiše časove striptiza.

– Kada sam prvi put ušla na čas bila sam jako nervozna, ali sam na sve zaboravila čim je krenula muzika – otkriva Lulu i dodaje da je to bio prvi put da se osetila seksi posle mnogo godina.Lulu se nada da bi striptiz mogao da postane njen stalan posao.

– Znam da nikada neću biti mršava, i baš me briga za to. Zašto bi to uopšte bilo bitno, ako ja umem da plešem?