OSTRVO PEDOFILA: Devojčice od 14 godina dočekuju klijente, a među njima su biznismeni, političari i akademici

ostrvo
Dnevno.rs/fotokolaž

Ostrvo Mali Sveti Džejms nalazi se u okviru devičanskih ostrva istočno od Portorika. Ovo malo ostrvo odiše prelepom prirodom a na njemu se nalaze teniski tereni i heliodrom. Na ostrvu se nalazi i neobična palata sa zlatnom kupolom. Vlasnik ostrva je kontraverzni biznismen i milioner Džefri Epstin više puta optužen za seksualno zlostavljanje i lični prijatelj Bila Klintona, Kevina Spejsija i Princa Endrua.

 

Opis: Mali sveti Džejms, devičanska ostrva

Međutim, ljudi koji pohode ovu raskošnu rezidenciju verovatno ne idu tamo da razgovaraju o vrhunskim naučnim i medicinska dostignućima i projektima za Epstinovu Fondaciju, već ostrvo pohode kako bi doživeli seksualno iskustvo sa maloletnim devojčicama ne starijim od četrnaest godina, piše intellihub.

 

Foto: Džefri Epstin

Baš kao u Kjubrikovom filmu “Širom zatvorenih očiju” ovo ostrvo je domaćin divljih orgija sa maloletnom decom. Klijenti, tj. “radoznali posetioci” Sodome i Gomore Devičanskih ostrva predstavljaju uglavnom američki džet set. 

 

Foto: Princ Endru/ [email protected] Pinheiro/ABr

Ne tako daleke 2005. godine jedna majka je prijavila policiji da je njena četrnaestogodišnja ćerka učestvovala u orgijama na ozloglašenom ostrvu. Plaćeno joj je 300 dolara po jednom seksualnom činu, a njen boravak na ostrvu počeo je tako što je u toplesu masirala Džefrija Epstina. Policija je tada započela istragu dugu 11 meseci, koja je potvrdila optužbe zabrinute majke.

Za vreme istrage, na samom ostrvu, policija je prikupila puno fotografija dece, čak je uzela izjave od svedoka, ipak Epstin je optužen za prostituciju nakon što je podneo molbu u kojoj je stajalo da se radilo o prostituciji a ne pedofiliji. Epstin je kasnije odslužio zatvorsku kaznu a od ukupno 18 meseci koliko je dobio, u zatvoru je proveo 13.

 

Foto: “Palata bluda” sa zlatnom kupolom

Godine 2008. Epstin je ponovno uhapšen, ovaj put na osnovu građanske tužbe vredne 50 miliona dolara, nakon što je jedna žrtva, podnela prijavu tvrdeći da je Epstin vrbovao tako što je tražio “masažu”, da bi je potom prisilio na polni odnos nakon čega je dobila 200 dolara.

Bivši američki predsednik Bil Klinton našoj javnosti poznat po seks skandalu sa Monikom Levinski, američkoj javnosti daleko je više ostao u sećanju po prijateljstvu sa Džefrijem Epstinom.

 

U periodu od 2002 do 2005 Bil Klinton je često posećivao ovo ostrvo saznajemo iz registrovanih letova na kojima je upravo on bio prijavljen. Baš u tom periodu Hilari je bila zauzeta obavljanjem senatorske funkcije.

Neimenovana ženska osoba, svedok, izjavila je da je često viđala Bila Klintona kao jednog od glavnih aktera orgija sa maloletnim devojčicama. Kaže da je u njegovom prisustvu stalno viđala dve devojčice koje se nisu odvajale od njega.

Časopis Dejli mejl tvrdi da je na ostrvu bilo i devojaka koje su tu bile protiv svoje volje prisiljene da daju seksualne usluge akademicima, političarima, biznisima i nekim članovima britanske kraljevskih porodica.

Ostrvo orgija, kako ga neki zovu, učvrstilo je prijateljstvo između Epstina i Klintona tako da je Džefri Epstin prisustvovao venčanju Bilove ćerke Čelzi 2010. godine. na kojoj je bilo 400 zvanica.

Kako piše Vašington post, Epstin je “vrbovao” maloletne i materijalno ugrožene devojčice a društvo mu je pravio i princ Endrju, vojvoda od Jorka čije se ime 2008. godine našlou optužnici protiv Epstina.loading...