OSVETA ILI UMETNIČKI PORIV: Napravila izložbu od dospelih FOTOGRAFIJA PENISA! (FOTO)

devojka
Pixabay.com

Vitni Bel je od neželjenih fotografija odlučila da napravi izložbu pod nazivom "Nisam to tražila: Slike penisa za celi život". Postavka se nalazi u Los Anđelesu.

 

Ako ste žena verovatno ste se bar jednom susrele sa neželjenom slikom nečijeg penisa. Ako pak koristite on-line servise za upoznavanje, to vam je verovatno svakodnevna pojava. Sa tim problemom nosi se i Amerikanka Vitni Bel koja je od neželjenih fotografija odlučila napraviti izložbu pod nazivom “Nisam to tražila: Slike penisa za celi život”, koja je izložena u Los Anđelesu.

To the angry internet masses, hellbent on putting my baby killing ass in its place. It occurred to me that perhaps you've forgotten that I'm an actual human being. You say I'm a murderer, but I have a question for you - are you seeking out actual convicted murders and descending upon them with your legion of hate? Are you telling them how worthless you think they are? Threatening to rape them? Shoving your religious beliefs down their throats? No you're not - because you're not pro-life, you are simply anti-choice. My name is Whitney and I'm not going anywhere. I will always fight for your human rights, because one day you might find yourself in my situation. And on that day you might realize how wrong you are. ✊?✊?✊? grl pwr tee from @shop.kiddbell and new do by my love @leon_yeshua_

Фотографија корисника Whitney Bell (@kidd.bell) дана

– Nije to mržnja prema penisima ili muškarcima. Volim ja dobar ku***. Samo ne volim zlostavljanje. Tako to treba gledati. Niko te penise nije tražio – objašnjava Bel svoje motive za pokretanje izložbe. 

Dok je skupljala materijal za izložbu pokušala je na Redditu i Chatroulettu saznati šta je u glavama muškaraca koji šalju slike svojih penisa nedužnim ženama koje ništa ne slute.

Ali umesto odgovora, dobila je samo još više fotografija penisa. 

– To je već zlostavljanje. To nema veze sa seksom, nego sa moći. Ti tipovi žele nametnuti kontrolu. Uzbuđuje ih to što znaju da su naterali neku devojku da to pogleda – kazala je Withney u razgovoru za američki Vice.

– To nije muvanje, već kao da se dereš na ženu iz auta. Radiš to samo zato što možeš i jer te svet naučio da misliš da je to OK – kaže Bell koja se bori da se to promeni, a devojkama koje dobiju neželjene fotke penisa savjetuje: “Pošaljite im nazad fotografiju lepšeg penisa”.