OTAC JOJ JE UMRO KADA JE BILA TINEJDŽERKA: Pet godina kasnije slavila je rođendan i primila JEZIVU ČESTITKU (FOTO)

Bejli Selers se suzdržala da ne zaplače kada je primila čestitku, i to od oca Majka koji je umro pre pet godina od raka pankreasa, samo nekoliko meseci pre njenog 17. rođendana.

devojka

Njen otac je znao da će umreti, ali je želeo da čestita punoletstvo svojoj miljenici. Pred smrt se pobrinuo da njegova devojčica dobije cveće i čestitku za rođendan i kada njega više ne bude. Sve je dogovorio sa jednom cvećarom.

– Kada sam otvorila čestitku zaledila sam se, ali sam osetila i neopisivu sreću. Na kratko sam imala osećaj da je moj otac ponovo kraj mene – ispričala je devojka.

Ova čestitka je nešto drugačija i tužnija od prethodnih:

– Bejli, ovo je moje poslednje pismo tebi dok se ponovno ne susretnemo. Ne želim da zbog mene proliješ više nijednu suzu, moja devojčice. Ja sam na boljem mestu i ti češ uvek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio. Tvoj je 21. rođendan i želim da uvek poštuješ svoju majku i ostaneš verna sebi.

Budi srećna i živi punim plućima. Ja ću uvek biti uz tebe kroz sve tvoje životne prekretnice, samo pogledaj oko sebe i biću tamo. Volim te i srećan ti rođendan!!! – napisao je otac u rođendanskoj čestitki svojoj ćerki.

Ona je na svojoj ruci istetovirala jednu od očevih poslednjih rečenica pred smrt: “Ja ću vas gledati sa neba”.