Ova devojka na svaka dva sata DOJI SVOG DEČKA: Razlog za to je NEVEROVATAN!

Par
Facebook/Jennifer D. Mulford

Dženifer Mulford (36) iz Atlante je dala otkaz na poslu da bi se posvetila dojenju. Ona želi da pomogne svim majkama, koje nemaju dovoljno mleka, da ga izazovu na “veštački” način. U tome će Dženifer pomoći dečko Bred Lison koji će je sisati.

 

Ona je rešila da svaki dan doji po dva sata Breda, a nada se da će to da izazove proizvodnju mleka.

– Kada sam pročitala da dojenje može da stvori čvrstu vezu između dvoje ljudi, oduševila sam se – rekla je Dženifer.

Dženifer je rešila da muškarca, koji će joj dopustiti da ga podoji, pronađe na internetu. I uspela je u tome kada je pronašla Breda koji obožava velike ženske grudi, te je odmah znala da mu neće biti problem da ih sisa dva sata.

– Uvek sam uživala da mi u seksu muškarac dodirne bradavice. Zato sam znala da bih i u dojenju uživala – dodala je Dženifer.

Da bi podstakla laktaciju, neophodno je da ispumpava mleko iz grudi na svaka dva sata. Zbog toga je morala da pauzira na duže vreme sa poslom da bi mogla da se posveti tome.

Inače, Bred i Dženifer su uspeli da preko dojenja stvore jednu čvrstu ljubavnu vezu. Došli su do tog stadijuma da čak u noć navijaju alarm da bi ga podojila.  Dženifer je pored toga koristila i biljne čajeve koji prave ženske hormone i omogućavaju joj da ima zalihe mleka. Takođe, dodala je ovsenu kašu i laneno seme  u ishranu da bi imala bolje snabdevanje mlekom.