Ova žena abortirala je dva puta da ne bi morala da deli muža, i ponovo bi to učinila! (FOTO)

Britanka Rovena Šrimpton toliko je zaljubljena u svog muža Rodžera da ne želi da ga deli ni sa kim, pa čak ni sa sopstvenim detetom. Zbog toga je odlučila da ne rađa, a kada joj se dva puta ‘omaklo’ da zatrudni, hladnokrvno je abortirala.

Britanka Rovena Šrimpton upoznala je Rodžera kada je bila tinejdžerka, a udala se za njega kada je napunila 21 godinu. Par se složio da ne želi da ima dece, pa je Rovena dva puta abortirala, a ne krije da bi to učinila ponovo.
Ona kaže da ne bi bila srećna kada bi morala da deli muževljevu ljubav, a veruje i da je njen brak uspešan baš zbog toga što nemaju dece. Rovena smatra i da brakovi često propadaju zato što ljudi stavljaju decu na prvo mesto.


– Tokom tri decenije braka abortirala sam dva puta. Ni malo se ne kajem. Ljubav svoga muža ne želim da delim ni sa kim, pa ni sa našim detetom – kaže Rovena.
Ona tvrdi da je odluka bila jednostavna. Uvek je želela da stavi muža na prvo mesto. Priznaje i da je uvek smatrala da je njen muž previse lep i zgodan za nju. Celog života brinula je da će joj dete uništiti figuru i da će njen muž, po njenom mišljenju već lepši od nje, izgubiti interesovanje.

Rovena je celog života mislila da je manje privlačna od svog supruga Rodžera

Rovena je svesna da je mnogi optužuju za sebičnost, bezdušnost, pa čak i zločin, ali smatra da je platila malu cenu za srećan i skladan brak.
– Stvar je jednostavna: moj muž i ja uživali smo u srećnom braku punom avanture i razumevanja, dok smo gledali prijatelje sa decom kako se muče da održe strast i ljubav, često bez uspeha. Njihov problem, po mom mišljenju, bio je taj što su decu uvek stavljali na prvo mesto – kaže Rovena.
Ova žena priznaje da oba puta kada je zatrudnela nije imala majčinska topla osećanja. Trudnoću i dete je videla samo kao teret, pa joj se abortus činio kao jedina logična opcija.