Potpuno je zdrava, ali sedi u kolicima! Ova devojka od malena SANJA DA POSTANE PARALIZOVANA

žena u invalidskim kolicima
Facebook/Chloe Jennings-White

Kada bi vam neko rekao da postoje ljudi koji sanjare o tome da oslepe ili da budu paralizovani, verovatno biste mu rekli da priča gluposti. Međutim, ovo je surova istina!

 

Da li ste čuli za poremećaj identiteta telesnog integriteta? Da, verovali ili ne i takvi poremećaji postoje! Oni se ogledaju u tome što oboleli žele da odstrane neki deo svog tela, uglavnom ekstremitet jer im to pričinjava zadovoljstvo!

Kloi Dženings Vajt od malena sanja da postane paralizivana! Zbog toga se bavi vrlo opasnim sportovima, a jedan od njih je i skijanje mimo skijaških staza, kako bi eventualno izazvala povredu svoje kičme. Ona navodi da neke stvari radi i nesvesno kako bi je dovele do paralize.

Kako bi učinili da se oseća prijatnije, psihijatri su joj savetovali da s vremena na vreme noge stavlja u posebne proteze i da koristi kolica za invalide kako bi “stvorila osećaj” da je nepokretna. Zvuči bizarno, ali ova žena tako se oseća prijatnije!

Kloin slučaj i nije tako crn, jer se zna za mnoge ljude koji su sami sebe oslepeli sredstvim za čišćenje kupatila ili sebi odsekli noge ili ruke kako bi našli duševni mir.loading...