Ovo je URNEBESNA TEORIJA ZAVERE o kojoj bruji Balkan: “Srpsko tajno oružje kojim se truju i proteruju Hrvati”

Hrvatska Srbija
zdiviv/freedigitalphotos.net/Kolaž

Splitska Slobodna Dalmacija je kao naslovnu vest na svom portalu prenela tekst sa naslovom Specijalni rat protiv Hrvatske: Četničko-sotonski monstrumi kontroliraju umove nevidljivim moždanim valovima i vrše "umno porobljavanje" izgrađenim sistemom elektroodašiljača i sofisticiranom EMP napravom.

 

Kolege iz Slobodne Dalmacije su ovaj tekst opremile prigodnim nadnaslovom “adio pameti”.

Autor originalnog teksta je Zdenko Tibold, a objavljen je na sajtu Hrvatske akademske zajednice domovine i dijaspore, skraćeno – HAZUD.

E sad, taj Hazud je izvesna “udruga” koju je 1978. godine osnovao farmaceut Dragan Hazler, nekadašnji upravnik u “Plivi”, koji je 1963. godine nastavio karijeru u Švajcarskoj. I u Slobodnoj su naveli za Hazud da je “malo poznata organizacija”, ali genijalna kreativnost teoretičara zavere ne zaslužuje da prođe neopaženo.

Taj izvesni Hazler je nakratko bio u središtu pažnje javnosti, piše Slobodna, kad je inicirao podizanje spomenika Juri Francetiću u Slunju 2004. godine, što je razbesnelo tadašnjeg premijera Ivu Sanadera. Spomenik je uklonjen, pa se Hazler razočaran vratio u Švajcarsku.

Ta organizacija se ranije nazivala i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u dijaspori, a među tristotinjak članova – tako barem tvrde na njihovoj web-stranici su i: Franjo Tuđman,  Ante Gotovina, Davor Domazet Lošo, Franjo Kuharić, Vice Vukov…

Elem, evo šta pišu:

Kopiranje  „nevidljivih” moždanih valova jednog čovjeka – na mozak drugog čovjeka  je tehnologija koja se danas naziva „EEG kloniranje” i već dugo se tajno primjenjuje po Svijetu od strane četničko-sotonskih monstruma iz Srbije koji su preko KOS-a i UDB-e prvo klonirali i „pokorili” pojedince u Americi, Kini, V.Britaniji, Francuskoj… Rusiji, EU…UN-u,  skoro cijelom Svijetu! Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i  „vladanja svijetom”  ubrzano  nastavljaju na području bivše Jugoslavije, odakle je sve krenulo 1990 godine sa svjesno planiranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom da…. potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć „kloniranih  vođa”  uspostave „regionalnu silu –    Veliku Srbiju”?

Nije li zanesenost osobom  i likom Josipa Broza Tita, desetim sa liste najvećih svjetskih zločinaca, ubojicom Hrvata,  i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz “kontrole uma” i “ispranih mozgova”?

Izgrađenim sistemom  zemaljskih  ODAŠILJAČA širom  RH, Slovenije, BiH, C.Gore, Kosova, Makedonije….Srbije, spremaju se za masovno  „umno porobljavanje” ljudi, njihovo „masovno iseljavanje” ili „masovno razboljevanje sa smrtnim poslijedicama”  ili  „masovno ubijanje” kako bi ostvarili navedeni plan!
Po Teslinim nacrtima planiraju stvoriti   NEPROBOJAN ŠTIT  koji bi ih štitio i osiguravao od  napada svih vrsta danas poznatog  atomskog, nuklearnog ili kemijsko-biološkog oružja?

Da bi se stvorio neprobojan štit, osim već instaliranih elektro odašiljača širom bivše YU države, potreban je i ugljik kako bi se interakcijom stvorila dijamantna kristalna struktura kroz koju ne bi moglo ništa proći. Da bi imali dovoljno ugljika za navedeni plan, Srbija je „angažirala” uz pomoć EMP naprave,  Ruske investitore te Kineze i njihove banke, sa ciljem izgradnje termoblokova u Republici Srpskoj  BiH, posebno Termobloka 7 u Tuzli? Srbija ovim dokazuje da danas posjeduje  najnapredniju tehnologiju i znanje s kojom želi „porobiti Svijet”!, prenosi Nedeljnik.