Ovo nije optička varka, već užasna greška hirurga: Ova žena je prošla kroz pakao (VIDEO)

Žena čiji su silikoni u guzi ispali iz ležišta i mogu da se okreću rukom konačno je progovorila o jezivom videu koji ju je učinio poznatom širom sveta.

Bivša striptizeta Rene Tali (45) gostovala je juče u emisiji “Botched” i prvi put je javno progovorila o loše urađenoj ugradnji silikona u zadnjici.

– Moj video je pogledan u svakoj zemlji na svetu. Mislim da je za samo 5 minuta imao preko milion pregleda – rekla je Tali.

Međutim, ona nikako nije srećna što je postala poznata širom sveta. Zapravo kaže da joj je sve to jako poljuljalo smopouzdanje.

– Ova cela procedura je uticala na moj život na tako mnogo različitih načina. Više se ne gledam u ogledalo jer nisam zadovoljna kako moja guza izgleda – rekla je ona.

U novembru 2012. godine Rene je postavila video koji pokazuje kako rukom može da okreće silikone u zadnjici.

– Počela sam da menjam svoju guzu 2010. godine. Prolazila sam kroz krizu srednjih godina i želela sam da joj dodam volumen i punoću. Međutim, šest meseci aksnije sam počela da se osećam loše. Jako me je bolelo i imala sam probleme i sa stomakom koji su postajali sve gori – objasnila je Rene za “Dejli Mejl”.

Konačno poslali su ne magnetnu rezonancu i otkrili su da se silikon pomerio do njenih leđa, i dole niz nogu, usput kačeći organe i izazivajući autoimunu bolest.

Znala je da mora ukloni impantate ali doktor joj je rekao da će to izazvati deformitete jer će morati da joj iseku i deo tkiva.

– Nisam želela to, odlučila sam da ubacim silikone koji će popuniti prostor kada se ovi izvade. Rekli su mi da sačekam 6 meseci, ali nisam htela – kaže ona.

Međutim, nova operacija je izazvala nove probleme. Rene sada može da oseti i pomera implantate, prenosi “24sata”.

Rene je u emisiji rekla da zna da je sama kriva za sve što joj se desilo. Ona se sada samo nada da će njena horor priča pomoći drugim ženama da razmisle dva puta pre nego što ugrade silikone.