Imala je rak grlića materice: Kada su joj u bolnici izvadili krv, svi oko nje popadali su u nesvest

Bolnica
Pixabay.com

Iako je godinama prepričavan kao urbana legenda, ovaj slučaj zaista se dogodio, a lekarima i danas tera jezu u kosti!

 

Devetnaestog februara 1994. godine, bolničari Hitne pomoći su u kolicima doveli mladu ženu u bolnicu u američkom gradu Riversajdu. Žena je bila svesna ali je na pitanja lekara odgovarala jednosložnim rečenicama. Imala je plitke udisaje, a srce joj je kucalo neprirodnom brzinom. Krvni pritisak bio joj je vrlo povišen.

Delovalo je kao još jedan običan slučaj u Hitnoj pomoći. Jedino što je bilo donekle

Volite mračne tajne, misteriozne događaje, teorije zavere i horor priče? Lajkujte nas na Fejsbuku, i svakodnevno uživajte u izboru priča od kojih se kosa diže na glavi, a noću spava sa upaljenim svetlima!  

neobično u tom slučaju bile su godine žene – barem tako tvrdi Morin Velč, lekarka koja je te večeri bila dežurna. Naime, takvi simptomi karakteristični su za starije ljude, a pacijentkinja je imala tek 31 godinu. Pored toga, imala je tumor grlića materice. Zvala se Glorija Ramirez.

Usledila je za lekare standardna procedura- lekovi za smirenje i lekovi za srce. Velčova je, za to vreme, pokušavala da upumpa vazduh u pluća pacijentkinje. Kako ništa od toga nije pomagalo, pribegli su defibrilatorima. Kada su joj skinuli košulju , primetili su bizaran uljani sjaj na njenom telu, a iz usta joj se osećao čudan miris – kao mešavina voća i belog luka.

Kada su pokušali da joj uzmu uzorak krvi, toksična isparenja su krenula da izlaze iz nje. Svaka od prisutnih sestara je, jedna za drugom, počela da se žali na vrtoglavicu, i počele su da padaju u nesvest. Kada bi se povratile, dobar deo njih ustanovioje da nemaju kontrolu nad udovima. Svaki od 23 članova osoblja bolnice koji su bili u kontaktu sa pacijentkinjom imali su neki od bizarnih simptoma.

Na ovom slučaju policijski inspektori radili su godinama, i na kraju je otkriveno da je kao rezultat različitih medicinskih tretmana kojima je Glorija bila podvrgnuta, u njenom telu nastala bizarna toksična mešavina različitih lekova i krema. Naravno, oni ne mogu da garantuju da je njihova teorija apsolutno tačna. Ali, ako je i sama ta verzija dovoljno zastrašujuća, pomislite samo koliko bi bio jeziv pravi uzrok koji inspektori nisu uspeli da otkriju?