PAKLENE MUKE: Perverzna igra naterala lekare da stvore novi izum!

Posle iznenađujućeg otkrića na rendgenu, doktori su morali da osmisle potpuno novi instrument pomoću kojeg bi iz creva pacijenta izvukli veliki silikonski predmet, koji im je zbog glatkoće bežao.

operacija
foter

Neimenovani muškarac (31) se pojavio na hitnom prijemu u bolnici u Italiji sa 58 centimetara dugim veštačkim penisom u svojim crevima. Muškarac se crvenog lica pojavio u bolnici nakon što je 24 sata pokušavao da sam reši problem.

Lekarima je rekao da pati od blagih bolova u stomaku, a da je osim toga sasvim u redu. Rendgen je pokazao “dugo i veliko” strano telo u njegovom debelom crevu, piše britanski Sun.

Lekari u Velikoj Metropolitan bolnici ASST u Niguardi, u Italiji, pokušali su da uklone “dugo i veliko strano telo”, za koje se ispostavilo da je veštački penis, pomoću standardnih tehnika, gde se ubaci cev i uređaj za hvatanje u debelo crevo pa izvlači objekat iz tela.

Zbog “glatkoće i veličine predmeta” nijedno od postojećih medicinskih alata nije bilo dovoljno veliko za izvlačenje seksualne igračke.

Klasični uređaji koji su se uhvatili za igračku bili su previše labavi ili nisu imali domet kako bi zahvatili tako veliko strano telo, napisali su lekari u izveštaju o slučaju.

Tražeći način da uklonite veštački penis doktori su osmislili novi alat, koji je pomoću duže medicinske žice obuhvatio veštački penis kako bi ga izvukli.

Savijenu žicu su provukli kroz kateter kako bi napravili omču pomoću koje će zahvatiti veštački penis. Uspeli su da ubace kateter u debelo crevo i dođu do seksualne igračke.

Potom su žicu stegli oko veštačkog penisa, poput lasa, i stezali je sve dok lekari nisu imali dovoljno čvrst zahvat da bi ga izvukli.

Muškarac je isti dan pušten iz bolnice bez ikakvih posledica. 

– Naš novi uređaj se pokazao jačim od klasičnih instrumenata koje koristimo za izvlačenje polipa i zahvaljujući njemu smo uspeli da izvučemo veće strano telo iz pacijenta –  napisao je doktor Lorenco Dioskoridi u izještaju za Britanski medicinski časopis.

– Po našem mišljenju, ova nova tehnika je jednostavna i može se koristiti kod većine endoskopija, a mi predlažemo da je se prizna kao važeću opciju za uklanjanje velikih stranih tijela iz debelog crijeva i rektuma kada standardni endoskopski uređaji ne uspiju u ekstrakciji stranog tijela – zaključuje Dioscoridi.loading...