PAKLENE MUKE: Žena depilirala muža voskom, a njegova reakcija nasmejala je planetu (VIDEO)

Svako ko je ikad bio na depilaciji voskom zna da to nije nimalo ugodno iskustvo, ali reakcija ovog muškarca na čupanje dlaka je nešto što će mnogima ostati u sećanju.

printscreen/facebook.com/Team Balmert

Bračni par Lindzi i Kris, poznati pod zajedničkim imenom Tim Balmert na društvenim mrežama, dali su se u težak posao depiliranja voskom. I dok je Kris bio taj koji je morao da se suoči sa bolom, Lindzi je uživala u povlačenju lepljivih traka.

– Već sam zažalio zbog ovoga – rekao je Kris na početku video snimka u kojem je krenuo sa depilacijom ruku, izdržao čupanje dlaka sa nogu, pazuha, prsa i završio sa depilacijom pozadine.

I dok je on urlikao i psovao od bola, Lindzi je, čini se, uživala u ovom mučenju. Bez davanja ikakve šanse da se pripremi na bol, lukava supruga povlačila je trake sa voskom u trenucima kad se Kris tome najmanje nadao gledajući ga sa osmehom dok se on grčio od bola.

I kad je pomislio da ne može biti gore, Lindzi je završila sa rukama i nogama i prešla na pazuh gde je uspela da mu iščupa i komad kože.

 Ali najgori deo za Krisa definitivno je bila depilacija pozadine za vreme koje se siroti muškarac gotovo rasplakao. On od bola, a Lindzi od smeha.