PEĆINSKI ČOVEK SA TAJLANDA: Njegov izgled je ŠOKANTAN, a u svoju jazbinu dovodi po 10 STRANKINJA (FOTO, VIDEO)

Policija je pretresla pećinu jednog muškarca sa Tajlanda koji tvrdi da je spavao sa desetinama turistkinja, a o svojim osvajanjima se hvalio na društvenim mrežama.

Facebook.com/The-Cave-Man-2018

Čatupum Losiri (48), poznatiji kao “Čovek iz pećine“, sada je pod prismotrom vlasti zbog brojnih pritužbi lokalnog stanovnika koji tvrde da se ovaj čovek ne ponaša pristojno.

Ovaj muškarac je došao u nezavidnu poziciju jer se pohvalio da je zaveo jednu Ruskinju, a onda je već sledećeg dana postavio fotografiju neke druge žene koja je naga spavala u njegovom krevetu.

Prošle nedelje policija je došla da ga proveri kako bi ustanovili da se ne događa ništa sumnjivo ili ilegalno. Policajci su ustanovili da ovaj muškarac nije prekršio nikav zakon, ali su istakli da je za žene rizično da idu u njegovu pećinu, piše “Dejli Mejl”, a prenose naši mediji. Losiri se branio pred novinarima da nije učinio ništa loše i da žene dolaze u njegovu pećinu jer tako žele.

Žene koje spavaju ovde, nisu na bilo koji način prisiljene. Nijedna žena nije primorana, a ponekad nemamo seks. Nekad se samo grlimo do jutra. Svi su srećni, pa sam i ja srećan – rekao je on.

On je postao onlajn senzacija kada je počeo da dokumentuje svoj život na malom ostrvu. U postu na Fejsbuku prošlog meseca se hvalio kako je upoznao jednu Ruskinju i doveo je svojoj kući.

Danas sam seo na motor i krenuo do pećine, kada sam video lepu ženu sa druge strane puta. Rekao sam joj: “Prekinuli ste me. Vozio sam ka kući, ali sam zbog vaše lepote morao da se okrenem. Morao sam da razgovaram sa tobom i saznam da li si lepa i iznutra” – rekao je on.