PODVALA VEKA: Berberin dečaku “odsekao” uvo, a imao je dobar razlog za to! (VIDEO)

Vlasnik berbernice na Floridi koristio je gumeno uvo i lažnu krv kako bi dečak Vito di Palma poverovao u to da mu je odsekao uvo.

kolaž/youtube

Mnogima se nije svidela šala berberina, ali on je objasnio da je to učinio kao “osvetu” dečaku koji mu je već podvalio. Dečak mu je jedna od najdražih mušterija pa često jedan drugom podvaljuju. A Sanisandro je berberin porodice Di Palma već decenijama.

Sve je počelo jednog dana kad je Vito svom omiljenom frizeru na blagajnu stavio mrtvog bubašvabu. Berberin se tada veoma uplašio.

– Totalno sam se uspaničio. Najviše zbog toga što sam dan pre toga našao pravu bubašvabu u kupatilu. Rekao sam mu da je ovim “započeo rat”, a on mi je odgovorio da se ne boji i da je preveliki da bi plakao – ispričao je Sanisandro koji je tada počeo smišljati podvalu svih podvala za dečaka. Ali, pre nego što ju je ostvario, pitao je za dopuštenje Vitine roditelje.

To se dogodilo dok je šišao ovog desetogodišnjaka.

– O, sra… Ne miči se – rekao je u jednom trenutku. Vito ga je upitao: “Krvarim li?”

Berberin je uzeo papirnate peškire i stavio mu ih na uvo. U njima je bila vrećica sa lažnom krvi koja se počela slivati niz dečakovo lice.

– O, ne. Mama! – povikao je Vito, a brijač ga je zamolio: “Šššš, nemoj.”

Ali, kako je jače pritiskao uvo, tako je i sve višekrvi isticalo. Vita je sad već hvatala panika.

– O moj Bože. Mislim da moramo zvati Hitnu pomoć – rekao je Sanisandro i okrenuo dečaka prema ogledalu da vidi što se događa.

– Da, da, da. Molim te zovi moju mamu – panično je rekao dečak.

Sanisandro je u tom trenutku povikao: “O moj Bože!”, i na tlo je palo veštačko uvo.

– Je li to moje uvo? Ne, ne, ne! – vikao je Vito i zvao mamu da dođe.

Mama se suzdržavala da ne pukne od smeha kad je ušla u prostoriju.

– Nije smešno! – viknuo je dječak pokušavajući duboko i smireno disati.

– Pa imamo još jedno uvo. U čemu je problem? – šalio se brica, okrenuo se prema Viti i pitao ga: “Hej, sećaš li se one podvale kad si mi rekao da te ništa ne može rasplakati?”

Vito je odgovorio da se seća, a Sanisandro mu je onda sklonio peškire i rekao: “Sve je u redu”.

Vito je bio oduševljen time što i dalje ima dva uha.

– Nisam plakao – rekao je majci i berberinu, no mama mu je rekla: “Plakao si, plakao”.

Snimak ove podvale na internetu je postala velik hit. Pregledana je više od 700 hiljada puta. Berberin kaže da ga ne uznemiravaju kritike.

– Ovome ne bih izložio nikoga osim Vitu. On je jedinstvena stara duša, a ja ga šišam otkad se rodio – objasnio je kritičarima i dodao da je siguran da Vito već sada planira kako će mu se osvetiti.