Policija raspisala najčudniju poternicu ikada: Traži se OVA ŽENA, ona UPADA NA SVADBE I KRADE POKLONE (FOTO)

Kancelarija šerifa oblasti Komal u Teksasu pokušava da pronađe ženu koju su nazvali "svadbenom prestupnicom" jer upada na venčanja i krade poklone.

Printscreen COMAL COUNTY CRIME STOPPERS

Do sada je ova serijska prestupnica upala na najmanje šest svadbi i orobila mladence. Detektiv Skor Frejks rekao je da je prvi put postao svestan osumnjičene prošlog novembra, nakon svadbe u Spring Brenču.

Od tada je ta žena upala na bar pet venčanja, većinom u istom objektu. Ostale krađe su se dogodile na venčanjima u drugom delu oblasti Komal, kao i u Blanku u okrugu Kendal.

– Ona ulazi dok su svi ostali vani, prosto ušeta sa tašnicom. Nikad se ne zadržava duže od minut, minut i po – istakao je detektiv.

Žena, koja je snimljena bezbednosnim kamerama na venčanju ranije ovog meseca, skoncentrisana je na poklon-kartice i gotovinu, dok je ostali pokloni ne interesuju.

– Lako je zgrabiti gomilu keša. Većina ljudi zna kad idete na venčanje da će biti poklon-kartica ili gotovog novca – dodao je Frejks.

Žena se takođe uvek obuče prikladno, kao da je pozvana na svadbu, a ponekad se čak meša sa drugim gostima. Policija je došla i do snimaka na kojima se vidi kako ista žena koristi ukradene poklon-kartice. Procenjuje se da je “svadbena prestupnica” ukrala na hiljade dolara.