POMRAČENJE MESECA JE BILO SIGNAL: Datum “kraja sveta” se OPASNO PRIBLIŽIO, evo šta će ga izazvati

Apokalipsa
Pixabay.com

Gospodin Meade koristi i nekoliko pasusa iz Biblije kako bi povrdio svoje neobične tvrdnje.

 

Kako piše jedan teoretičar zavere svet bi trebao da nestane za nekoliko nedelja, prenosi Dejli Mejl. Hrišćanski numerolog David Meade je upozorio na mogućnost da džinovska misteriozna planeta “Nibiru” udari u Zemlju.

Prema njegovoj bizarnoj teoriji, pomračenje meseca koje je bilo sinoć, signal je da će planeta, koju nikada nisu zapazili naučnici, krenuti u susret prema Zemlji.

Gospodin Meade koristi i nekoliko pasusa iz Biblije kako bi povrdio svoje neobične tvrdnje.

Uprkost nedostatku dokaza za taj skriveni svet, za koji je čak i NASA rekla da je internet prevara, mnogi ljudi ipak veruju da je sve istina.

“Nibiru” se ponekad naziva i Planeta X, a mnogi su više puta od 2003. godine predviđali da će upravo ona označiti kraj sveta.

Ranije ove godine Meade je tvrdio da će se “Nibiru” sudariti sa Zemljom, nakon što je privuče gravitaciono polje naše planete.

Nakon toga će se sjediniti sa Suncem. Takođe je naglasio da je teško uočiti zvezdu zbog ugla pod kojim se približava Zemlji.

Sada je teoritičar zavere pomerio datum “kraja sveta” i označio da će 21. avgusta navodno početi apokalipsa.

Nakon pomraćenja ta planeta će se sruštiti na Zemlju i izbrisati život sa nje. To će se prema njegovim prognozama dogoditi 23. septembra.