PORODILA SE NA BENZINSKOJ PUMPI! Žena sa BEBOM IZAŠLA IZ WC-a, suprug snimio trenutak (VIDEO)

Postoje retki slučajevi kada su se žene porađale u taksiju, neke i na javnim mestima. Situacija u kojoj se žena iz Teksasa porodila na benziskoj pumpi ovekovečena je videom, koji je postao veoma viralan na internetu.

Printscreen

Vozite autoputem i uživate u putovanju, a već sledeći minut rađate u WC-u najbliže benzinske pumpe. Zvuči kao neki scenario za film, ali zapravo se to i dogodilo jednom paru iz Teksasa, koji se uputio kući nakon posete porodici u susednoj državi.

Kejtlin Fulerton Mankera kaže da je mislila da ima lažne trudove. Osetila je da mora da obavi nuždu, pa je supruga zamolila da stane na najbližu benzinsku pumpu. Serđo Mankera nije ni sanjao da će to biti mesto na kojem će se poroditi njegova supruga.

“Osećala sam pritisak, kao da moram u WC, i čim smo stali, pukao mi je vodenjak. Otrčala sam u WC”, ispričala je Kejtlin za ABC13.

Otac deteta je snimio neverovatan trenutak izlaska svoje supruge iz WC-a sa bebom u ruci, a onda ga objavio na društvenoj mreži TikTok.

Cela ta priča je nakon toga postala viralna.

@thesergiomancera@mancerakaitlyn this is going to be a story to tell one day?? ##naturalbirth ##laboranddelivery ##foryou ##DontSpillChallenge ##fypシ ##houstontx ##Houston

♬ chicken tikka – han

“Bio sam na parkingu, pričao sam na mobilni telefon i odjednom mi je prišla jedna od zaposlenih i rekla da se moja supruga upravo porodila. Zgrabio sam starijeg sina i otrčao da vidim što se događa. Nisam mogao da verujem svojim očima”, podsetio se Serđo.

Mama i beba su prevezeni u lokalnu bolnicu i njihov oporavak za sada ide dobro, a Ketlin je svoje iskustvo podelila na Instagramu u objavi.

“Nikad u životu nisam bila ponosnija. Stajala sam sama u WC-u i porodila se. Najbolje stvari se događaju u neočekivanim trenucima.”