POŠTOVANJE ILI PONIŽENJE? Svakodnevno pere noge mužu, a njeno objašnjenje zapalilo je Fejsbuk (FOTO)

Nižu se komentari i reakcije na neverovatnu objavu popularne Fejsbuk stranice.

printscreen/facebook.com/Rugam se, dakle jesam

Odavno su prošla vremena kada su žene bile isključivo domaćice i robinje svojih muževa, večno u kuhinji za štednjakom i bez prava glasa. Danas se busaju u prsa kako su ravnopravne u braku i da sve kućne poslove dele sa svojim bračnim partnerom. Ipak, očito trend moćnih žena nije zahvatio baš sva domaćinstva.

Jedna žena je sa naših prostora na Fejsbuka priznala kako uživa biti staromodna supruga, a fotografijom je i te kako potkrepila tu tvrdnju. Na slici se vidi kako ženske ruke peru muške noge u lavoru.

– Ne govorite više da su izumrle staromodne žene koje su muževima prale noge kada dođu s posla i koje su znale poštovati supruga. Evo smejte mi se, ali ja često operem svom mužu noge kada dođe s posla. Dobrovoljno, naravno. Perete li vi svom ili vam je to poniženje – napisala je žena, čiju je (za većinu) bizarnu objavu prenela stranica “Rugam se, dakle jesam”.

Ljudi su u komentarima izrazili zgražavanje ili se, pak, našalili na njen (i svoj) račun. “Bolje da mu nesto drugo operes”, “Ovakvu nogu operem samo prascu. Nakon klanja, isključivo”, neki su od komentara, a jedan je suprug je označio svoju lepšu polovinu i poručio: “Pripremi toplu vodu da mi opereš moje mirisne borove.”

Objava je u samo sat vremena prikupula stotinjak lajkova i gotovo 250 komentara na spomenutoj humorističkoj stranici.