Poznati autor tvrdi: Ovo je KONAČNI DATUM SMAKA SVETA, evo šta piše u Bibliji i na piramidama, a NASA ĆUTI

Smak sveta
Pixabay.com

Strani mediji se šale da su prvi znakovi apokalipse već vidljivi: Brexit, Donald Tramp i novi spot Tejlor Svift.

 

Dejvid Mejd, autor knjige “Planet X: the 2017 arrival“, ubeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti. Nije usamljen u tome – teoretičari zavere su ubeđeni da će dolazak planete koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planeta X uništiti Zemlju sledećeg meseca.

Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama.

– Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natipisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna, i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svedoci uskoro – rekao je.

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već propustili – septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine.

Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na sledećem citatu iz Biblije:

“Dan Boga dolazi – surov dan, gnevnog i žestokog besa – da opustoši zemlju i uništi grešnike na njoj. Nebeske zvezde i njene konstelacije neće pokazati svoje svetlo. Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mesec nas neće obasjavati“.

Želite da čujete najbolje?

Nibiru nije neka tamo planeta-pustara – na njoj živi narod Anunaki, koji predstavlja naprednu ljudsku rasu, a Zemlju su posetili nekoliko puta i tražili zlato po Africi.