PRAVI HOROR: Dve devojke nestale u UKLETOM HOTELU, a onda je otkriveno šta im se desilo (FOTO)

Najveća japanska misterija...

Kuća Horor Jezivo
Pixabay.com

Dve devojke koje su nestale u Japanu, nakon što su rekle da su krenule u posetu napuštenom i „ukletom“ hotelu, pronađene su mrtve u automobilu na dnu mora 25 godina nakon nestanka, 2020. godine.

Megumi Jašiki (19) i Narumi Takumi (19), nestale su 1996. godine. Svojim su porodicama rekle da idu automobilom u grad Uozu kako bi posetili hotel s toplim izvorima koji je bio napušten, a meštani su tvrdili da je “ukleto mesto”, prenosi Večernji.

Hotel Tsubono zatvoren je 1980-ih zbog finansijskih problema, ali ubrzo je postao sastajalište sumnjivih ljudi.

Poslednji kontakt s devojkama bio je kad je Takumi poslala poruku koja je jednostavno glasila: “Mi smo u Uozuu.”

Dva dana kasnije, prijavljene su kao nestale i više nikada nisu viđene sve dok njihovi ostatci nisu pronađeni 25 godina kasnije u luci Fušiki – oko 13 kilometara od njihovog doma u gradu Himi.

Godinama policija nije znala šta se dogodilo, ali onda su se krajem 2014. javila tri svedoka, od kojih je jedan rekao: “Automobil u kojem su bile dve žene sleteo je u more s parkirališta u blizini parka Kaiomaru u ponoć 1996. godine.”

Jedan od svedoka rekao je da su prišli automobilu, ali je on ‘iznenada krenuo unatrag i pao u more’. Na pitanje zašto im je trebalo toliko vremena da se jave, rekli su da su bili “uplašeni”. No, ni tada policija nije odmah reagovala. Trebalo je proći još nekoliko godina da pronađu ostatke nesrećnih devojaka.

Internetom kruže razne glasine, uključujući umešanost tinejdžerskih motociklističkih bandi kao i otmicu severnokorejskih agenata, no čini se da je tužna istina da policija nije brzo reagovala na izjave svedoka i čekala je šest godina prie nego je pretražila mesto u moru gde je upao automobil i pre nego su tela konačno pronađena.