PREVARIO LEKARE A ZATIM I SMRT: Čudesna priča o indijskom tinejdžeru koji je ODBIO DA UMRE!

Mrtvačnica Leš
Printscreen/Youtube

Rodbina sedamnaestogodišnjaka je bila sigurna da je preminuo ali se on iznenada probudio tokom povorke za sopstvenu sahranu.

 

Kumara Marevada je ugrizao pas a pošto mu se stanje dramatično pogoršalo, završio je na intenzivnoj nezi. Njegovoj porodici koja živi u indijskom selu Managundi, lekari su posle nekoliko dana rekli da neće preživeti tako da je skinut sa aparata za održavanje života u jednoj privatnoj bolnici.

– Odlučili smo da ga odvedemo kući pošto su nam doktori izneli svoje sumorne prognoze. Skinuli su ga sa aparata rekavši nam da je infekcija jaka i da je njegov organizam u teškom stanju – kaže Marevadin zet Sharanapa Naikar.

Samo kilometar od mesta gde je planirana sahrana Kumar je pokazao znakove života. Najpre je otvorio oči, zatim počeo da diše a potom i da pomera noge i ruke. Odmah je vraćen nazad u bolnicu.

– Kumar je ponovo na aparatima. Dijagnostikovan mu je meningoencefalitis, jaka upala mozga koju je uzrokovao ujed psa –  izjavio je doktor Maheša Nelakantanvara, prenosi britanski Metro.