PRIPREMA ĆERKU NA NEIZBEŽNU SMRT: Svaki dan je vodi da se igra u GROBU koji joj je ISKOPAO! (VIDEO)

otac i ćerka
Print screen

Jang Li Jong poljoprivrednik iz provincije Sičuan, potrošio je skoro celu svoju ušteđevinu da bi izlečio svoju kćerku, ali su mu doktroi saopštili da ona neće dugo živeti.

 

Jang Li Jong je potrošio skoro celu svoju ušteđevinu da bi izlečio svoju kćerku, kojoj je bolest dijagnostikovana kada je imala samo dva meseca. 

Očajni otac iz Kine iskopao je grob za svoju teško bolesnu kćerku, gde je vodi svaki dan i leži sa njom kako bi se navikla na mesto na kojem će počivati, prenosi Daily Mail.

Jang Li Jong  poljoprivrednik iz provincije Sičuan, potrošio je skoro celu svoju ušteđevinu da bi izlečio svoju kćerku, kojoj je sa samo dva meseca dijagnostikovana bolest poremećaja krvi ili talasemije. Ipak, uprkos naporima doktora porodici je saopšteno da devojčica neće još dugo živeti.

Od tada on malenu Jang Sjinli svakodnevno dovodi da se igra i odmara u grobu koji će biti mesto njenog večnog počinka.

Devojčicini roditelji su potrošili više od 18.000 evra na lečenje svoje kćerke, a majka Deng Min zarađuje samo 400 eura mesečno i nema novca za dalje plaćanje.

Kada su im doktori rekli da se njihova krv ne poklapa sa kćerkinom, oni su odlučili da dobiju drugo dete, koje će se roditi sledećeg meseca.

Međutim, shvatili su da su im troškovi transplantacije preveliki tek pošto je majka ostala trudna sa drugim detetom.

Zato je nesretni otac odlučio da iskopa grob na njihovoj farmi kako bi počeli da se pripremaju za tragični trenutak.

Dovodim je da se igra. To mesto će joj biti večni počinak. Sve što mogu je da budem sa njom po celi dan, svaki dan – ispričao je dodajući da se nada da će kada dođe trenutak malenoj devojčici biti udobno u grobu.

Kada se ova vest proširila kineskim medijima počelo je skupljanje novca za lečenje malene devojčice, a pitanje je da li će ostati dovoljno vremena za operaciju.

Talasemija je nasledni poremećaj krvi. Ljudi koji od nje boluju, imaju malo ili nemaju uopšte hemoglobina, koji koriste krvne ćelije za prenošenje kiseonika kroz telo. Pacijentima koji imaju ovu bolest je potrebno dugotrajno liječenje transfuzijom krvi.