PROBLEMATIČNE BLIZNAKINJE: Jedna je izazvala smrt druge, a onda je ZAVODILA SESTRINOG DEČKA

bliznakinje
Print screen/You Tube

Problematične sestre vodile su studio za jogu, a puno puta bile su privođene zbog vožnje u pijanom stanju.

 

Anastasija Duval (39) poginula je u saobraćajnoj nesreći zbog koje je optužena njena sestra bliznakinja Aleksandrija.

Aleksandrijin plan bio je, kako prenose američki mediji, da uzme sestrin identitet kako bi se upustila u romantičnu vezu sa Federikom Bejlijem, Anastasijinim dečkom.

Sestre su se kobnog dana vozile sporednim putem na Havajima kada je optužena rešila da naglo skrene ka litici. Anastasija je poginula dok je Aleksandrija prošla skoro bez ogrebotine.

Federiko je na suđenju u Mauiju rekao da je tog dana bio s njima na kampovanju. Kada su krenuli na put, rekao im je da mora do toaleta.

Aleksandrija nije želela da ga čekaju pošto je planirala ubistvo sestre. Krenule su kolima dalje i tada se dogodila nesreća, prenosi magazin Pipl.

Aleksandrija se posle nesreće ponašala jako čudno. Privijala se uz mene, delovalo je da mi se nabacuje. Oblačila je Anastasijinu odeću. To mi je jako smetalo. Kad bih poželeo da pričam s njom o nesreći, uvek je izbegavala tu temu – rekao je Federiko.

Svedoci su rekli da su se sestre tog dana svađale i da su, kad je Federiko otišao do toaleta počele i da se čupaju za kosu.

Sestre su rođene kao Alison i En Dedou u Njujorku ali su kasnije promenile imena. Često su se selile po SAD.loading...