Profesorka poslala učeniku na hiljade poruka sa slikama svoje vagine!

Profesorka je svog učenika putem društvene mreže WhatsApp redovno seksualno zlostavljala, sve dok se dečak nije požalio direktorki.

Nastavnica hemije iz Mančestera dobila je doživotnu zabranu predavanja u školi jer je otkriveno da je jednom učeniku poslala više od 2000 seksualno eksplicitnih poruka. Međutim, ispostavilo se da nije samo ovaj jedanaestogodišnjak bio njena žrtva.

Viktorija Ajris (30) koristila je Whatspp za slanje svojih fotografija intimnih delova tela učeniku sa kojim je razmenila brojeve telefona.

Direktorka škole je posumnjala da se dešava nešto čudno pa je Viktorija u panici poslala svojoj žrtvi poruku da izbriše sve njihove razgovore.

– Ne pitaj me zašto, samo to uradi! Tvoja mama će ti tražiti da joj pokažeš telefon kada se vratiš kući iz škole – piše u jednoj od poruka.

Direktorka je posumnjala na ovaj gnusni zločin upravo zato što joj se ovaj jedanaestogodšnjak požalio. On kaže da je u početku pokušao da na pristojan način prekine komunikaciju sa profesorkom, ali ona nije odustajala. Pored njega, poruke je slala i jednom petnaestogodišnjem učenikom, i to celih 2000 poruka u samo devet meseci!

Viktorija je prvo pokušala da sve negira, ali kada su je suočili sa dokazima sve je priznala i odselila se u Australiju.