PROROČANSTVA BABA VANGE: Videla je pad Beograda i 11. septembar, a jedna JEZIVA VIZIJA još čeka da se ostvari

Predvidela je 11. septembar i uspon Islamske države. Poznata i kao "Nostradamus sa Balkana", proročica - baba Vanga umrla je na današnji dan 1996. godine.

Baba vanga
Printscreen/Youtube.com

Vangelija Dimitrova je bila bugarska proročica. Rođena je u Strumici 1911. U prevodu sa grčkog njeno ime znači “nosilac radosnih vesti”. Oslepela je u 12. godini i nakon tog događaja, Vanga je počela da tvrdi da je postala vidovita. U Domu za slepe u Zemunu provela 3 godine.

Posle udaje nastanila se u bugarskom gradu Petriču. Navodno je predvidela – bombardovanje Beograda 6. aprila 1941. godine, smrt bugarskog cara Borisa koji ju je posetio godinu dana pre svoje smrti, zemljotres u Skoplju, otmicu italijanskog premijera Alda Mora, tačan datum smrti svoga muža, kao i nesreće u kojoj je poginula pevačica Silvana Armenulić.

Pre svoje smrti Baba Vanga je predvidela da će jedan predsednik Amerike biti Afroamerikanac.

SVI ĆE POLAGATI NADU DA ĆE UPRAVO ON SPASITI ZEMLJU. MEĐUTIM ON ĆE UPROPASTITI AMERIKU I DOĆIĆE DO ESKALACIJE SUKOBA IZMEĐU SEVERNIH I JUŽNIH ZEMALJA – navodno je rekla.

Ona je predvidela da će Kursk biti pod vodom i da će ga ceo svet oplakivati. Svi su mislili da se proročanstvo odnosilo na grad Kursk u Rusiji, ali ona je mislila na podmornicu Kursk koja je potonula 2000. godine.

Vanga je predvidela da će “američku braću napasti čelične ptice”. Niko nije ni pomislio da je ona predvidela napade na Njujork 11. septembra. Takođe je rekla da će životinje i biljke umreti usled radioaktivne kiše u severnoj hemisferi 2011. godine, što se odnosilo na nesreću u nuklearnoj elektrani Fukušima u Japanu.

Jedno od Vanginih proročanstava još “čeka” da se ostvari. Naime, slepa vidovnjakinja rekla je da će Evropa biti prazan kontinent, izgledaće opustošeno i razoreno.

EVROPA ĆE BITI GOTOVO NENASELJENA, A PRE TOGA DESIĆE SE NIZ KATASTROFA – PREDVIDELA JE VANGA.

Umrla je 1996. godine i sahranjena pored crkve Sv. Petke, uz prisustvo predsednika Bugarske. Navodno su neki naučnici tražili da ispitaju njen mozak, što je njena sestra Ljupka odbila.