PROROČANSTVO BABA VANGE: “Od 2016. godine EVROPA KAKVU ZNAMO NESTAJE”

Baba vanga
Printscreen/Youtube.com

Koliko je sve otišlo daleko pokazuju i spekulacije koje su se pojavile juče, a po kojim je čak i britanska kraljica zabrinuta da se kraj sveta bliži.

 

Baba Vanga, bugarska proročica, koja je umrla pre 20 godina, predvidela je da “Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati posle 2016″. Mnogi upravo u “Bregzitu“ vide ostvarenje njenog, ali i mnogih drugih proročanstava o bliskom početku kraja sveta.

– U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a pre toga desiće se niz katastrofa -predvidela je slepa proročica Vanga, čije su se vizije ostvarivale u 85 odsto slučajeva.

Sada, posle referenduma na kojem su Britanci izglasali izlazak iz Evropske unije, svetski mediji bruje o “balkanskom Nostradamusu”, kako je nazivaju, i njenim predviđanjima.

– Vanga je predvidela da ovakva Evropa više neće postojati 2016. godine, a šta je “Bregzit“ nego kraj Starog kontinenta kakvog ga mi znamo? Ta žena je predvidela teroristički napad na kule bliznakinje u Americi 11. septembra, ali i stvaranje Islamske države. Prorekla je da će populacija Evrope biti skoro nula, zbog invazije muslimana, koji će pokušati da je osvoje. Kriza je svugde u Evropi, a sada još odlazi Britanija. Njene reči moramo uzeti ozbiljno – upozorava britanski Ekspres, ali i većina evropskih medija.

Međutim, Vanga nije jedina koja je imala “crna” proročanstva za Evropu – armagedon koji čeka Stari kontinent pominje se čak i u Bibliji!

– Tamo piše da dolaze kraljevi Severa i Juga čiji sukob može biti koban za Evropu. Izlazak Britanije iz EU upravo može biti taj sukob – navode engleski sajtovi koji se bave religijom.

Koliko je sve otišlo daleko pokazuju i spekulacije koje su se pojavile juče, a po kojim je čak i britanska kraljica zabrinuta da se kraj sveta bliži!

Ako je verovati izvorima koji su se poverili ekipi engleskog Javnog servisa BBC, a koji su se našli u blizini britanske kraljice – Elizabeta II namerava da abdicira ukoliko Britanija napusti EU!