PROROČANSTVO MUSLIMANSKE BABA VANGE: “Rat će 2016 godine razoriti Evropu, a ISLAM ĆE POBEDITI”

Baba vanga
Printscreen/Youtube.com

Prorok predviđa da će ovaj rat biti najkrvaviji do sada, a da će islam postati globalna najveća religija!

 

Musa Hajj al Salam iz Jordana jedan je od islamskih učenjaka koji je predvideo mnoge događaje u prošlosti. On je ponovo uzburkao javnost na Bliskom istoku izjavom da će sredinom 2016. godine doći do velikog rata.

Naime on je rekao da će doći osvajač sa Bliskog istoka koji će pokoriti sve do Madrida. On će voditi milione ljudi u belim maramama i takvu tehnologiju da će drhtati mnogi.

Takođe, rekao je da će prva zemlja na njegovom putu biti Saudijska Arabija, pa se tako može naslutiti da se radi o Iranu ili Turskoj, koji baš nemaju dobre odnose sa Arabijom zbog njene veze sa terorizmom.

Musa je takođe rekao da će uz Ensarije u belom biti i dosta hrišćana koji žele pravdu i jedinstvo, pa će taj rat biti najkrvaviji do sada, a islam će postati globalna najveća religija.

Musa je istakao da će se u ovom ratu koristiti nuklearne bombe koje će izazvati razaranja dosta gradova, ali da će na kraju islam pobediti.

Mnogi veruju u njegova proročanstva jer su se mnoga i ostvarila poput zemljotresa i pada krana u Meki. ISIS i svi ostali teroristi će biti poraženi u velikom naletu osvajača sa istoka, reči su Muse iz Jordana.