Proročica tvrdi: Arkan je živ i Ceca ga izdržava, uskoro ćete imati i dokaze o tome!

'Biće pozvan od strane nekog čoveka, pa me taj detalj zaintrigirao pa sam kako bih videla koji će čovek ga pozvati, gledala na kašike. Sedma kašika mi je pokazala da će Arkan imati velike probleme sa tim čovekom 'navodi Muratovićeva

Bosanska proročica koja sudbinu čita iz kašika, Azira Muratović je u intervjuu za “Ekspres” “otkrila” da je Željko Ražnatović Arkan i dalje živ, da će Severina dobiti još jedno dete, ali ko zna zbog čega, nije “videla” bilo kakvu vezu između Šabana Šaulića i sada već čuvene Cuce.

– Odgovorno tvrdim da je Željko Ražnatović Arkan još uvek živ! Klanjala sam noćnu istiharu pa sam putem sna videla da je živ i da će uskoro biti dostavljeni dokazi o tome da Arkan nije umro. Žena ga izdržava i to sam videla. Biće pozvan od strane nekog čoveka, pa me taj detalj zaintrigirao pa sam kako bih videla koji će čovek ga pozvati, gledala na kašike. Sedma kašika mi je pokazala da će Arkan imati velike probleme sa tim čovekom – navodi Muratovićeva koja nije precizirala gde to Ceca Ražnatović “krije” Arkana.

Takođe, Azira u petoj kašiki Severini “videla” pomirenje sa Milanom Popovićem, dok prva kašika pokazuje da će hrvatska pevačica dobiti još jedno dete.

Za Šabana Šaulića je rekla da je on seo na tron i stavio kraljevsku krunu na glavu, prorekla mu je zdravstvene probleme, ali nijedna kašika joj nije ukazala na njegovu povezanost sa Ivonom Negovanović Cucom.