Publika povraćala zbog krvavog performansa: Frontmen na bini zaklao svinju i krvlju polivao publiku

Na svirci u Bruklinu frontmen blek metal sastava okupljene ispolivao krvlju iz lobanje jarca, zbog čega su gotovo svi počeli da povraćaju.

Švedski blek metal bend Watain šokirao je javnost u Njujorku kada je tokom koncerta zaklao svinju i polio publiku krvlju. Zbog tog krvavog performansa, mnogima je pozlilo, a veliki broj ljudi je povraćao nasred sale, prenosi „Kurir”.

Bizaran incident dogodio se u bruklinskoj sali Najt bazar, a eskalirao je kad je frontmen grupe Erik Danijelson okupljene ispolivao krvlju iz lobanje jarca. Niko od prisutnih nije mogao da ostane ravnodušan, pa su neki vrištali i plakali, a drugima je toliko bilo odvratno da su povraćali. Prema rečima svedoka, sala je zaudarala na svež leš životinje, a muzičari na to nisu obraćali pažnju, već su nastavili da vrište u svoje mikrofone.

– Šta je sledeće? Ljudska krv? Odvratno je i neprikladno što su to učinili, jadna svinja – rekli su svedoci incidenta u centralnom delu Njujorka.
Polivanje krvlju bilo je deo okultnog rituala, a muzičari Wataina, inače, otvoreno propagiraju satanističke stavove. Svi članovi benda pripadaju takozvanom mizantropskom luciferijanskom redu, poznatom i kao Hram crne svetlosti.

Prošli nekažnjeno

Reč je o sekti koja obožava 11 antikosmičkih bogova demona čiji je kralj Sotona. Često zastupaju militantne stavove i veruju da je čitavo društvo zasnovano na lažima, a da su haos, mrak i ništavilo ono čemu treba težiti.
Nakon koncerta prijavljeni su sekretarijatu za zdravlje u Njujorku, kao i policiji, međutim, satanisti neće biti kažnjeni zbog toga što tehnički nisu uradili ništa nezakonito.

Poslušajte njihovu pesmu: