RASVETLJENO UBISTVO 20 OSOBA: Ljudožder skidao kožu žrtvama i sa njom radio nezamislive stvari! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Huan Karlos N. (34) i njegova partnerka Patrisija N. (38) uhapšeni su prošle nedelje u gradiću Ekatepeku u Meksiku dok su izlazili iz kuće sa dečjim kolicima u kojima su bili ljudski organi.

printscreen/youtube.com/MILENIO

Huan Karlos je odmah priznao ubistvo najmanje 20 žena, kao i da je tela nekih žrtava silovao i da je njihove stvari, ali i kosti, prodavao.

Taj par, koji su prozvali monstrumi iz Ekatepeka, bio je pod nadzorom istrage u okviru potrage za tri žene i dvomesečnom devojčicom. One su nestale u aprilu, julu i septembru ove godine.

Jedina svetla tačka u ovom slučaju je da je ta beba, ćerkica jedne od žrtava, pronađena živa i zdrava i predata svojoj baki. Monstrumi su je prodali za 15.000 pezosa (800 dolara).

Državni tužilac Alehandro Gomez Sančez rekao je na prvom saslušanju pred sudijom da su u Huanovoj i Patrisijinoj kući pronađeni ostaci dve žene i to u kesama u zamrzivaču.

Više ostataka nađeno je na ledini blizu njihove kuće i na dva mesta u susednom naselju. Istražitelji su takođe otkrili ostatke žrtava u osam kanti zalivenih cementom. Svi ti ostaci idu na forenzičku analizu da bi se utvrdio identitet žrtava.

Sančez kaže da je Huan Karlos veoma pričljiv i da s neverovatnom lakoćom priča kako je lovio žrtve, kako su se zvale, šta su nosile u vreme zločina i kako ih je silovao i ubio.

– Stiče se utisak da čak uživa u tome i da je ponosan zbog toga – kaže on.

Ovaj par je odmah podvrgnut psihijatrijskim pregledima, a stručnjaci kažu da su oboje psihotični i da imaju poremećaj ličnosti. Međutim, oboje umeju da razlikuju dobro od zla.

Huan Karlos je rekao da mrzi žene i da ih zato ubija. Psihijatri kažu da je to posledica odnosa koji je prema njemu imala majka: oblačila ga je u haljine kao da je devojčica i primoravala ga da gleda dok ima seks.

Par je funkcionisao ovako: odabrali bi žrtvu, a onda bi se Patrisija sprijateljila s njom. Zatim bi je namamila u kuću, a tamo bi počinjao pakao. Huan Karlos je ispričao da je žrtve ubijao tako što ih je klao, a zatim ih je seksualno zlostavljao i sekao na komadiće. Većinu ostataka stavljao je u tegle s formaldehidom, ali je mesom i kostima žrtava hranio pse. Salo i kožu koristili su da đubre biljke.

Patrisija je priznala da je žrtve namamljivala u kuću lažući ih da prodaje odeću i obuću po manjoj ceni.

Istraga tek treba da utvrdi kome su prodavali delove tela i kosti žrtava.