RITUAL ZA PREDSEDNIKA: Ruske veštice podržale Putina i bacile prokletstvo na državne neprijatelje (VIDEO)

Iz Moskve stiže gotovo neverovatan snimak - grupa veštica (da, dobro ste pročitali) stoji u "krugu moći" u znak podrške Vladimiru Putinu dok istovremeno izgovara čini za koje veruju da će povećati rusku moć i oslabiti neprijatelje.

printscreen/youtube.com/Denis Antivatnikov 2

Iako zvuči kao neka scena sa snimanja horor filma, zapravo nije. Pomenuto okupljanje dogodilo se u utorak u jednom stanu u Moskvi, gde se društvo, koje sebe naziva “Carstvo najjačih veštica”, skupilo na posebnoj ceremoniji nakon što su “utvrdile da je Putinu bila potrebna dodatna podrška protiv zlih sila”.

One su nosile crne ogrtače i čitale čini iz knjiga, nadajući se da će njihove magične moći usaditi novu snagu Rusiji i pomoći ruskom predsedniku da se nosi sa međunarodnim problemima, navodi RT.

– Onaj ko čuje i ne čuje, ko vidi i ne vidi, ko je bio i biće, neće zaboraviti moju reč: Podigni veliku moć Rusije, usmeri put Vladimira Putina pravedno i pravično kroz moje reči – jedna je od izgovorenih “bajalica” u korist prvog čoveka Rusije.

Imale su šta da kažu i Putinovim neprijateljima.

– Ko nam dolazi sa zlom, koji nas ostavlja sa zlom, koji nas povredi ili govori zlo – zauvek, večno i beskrajno – prokleti neprijatelji, neprijatelji prokleti” – kletva je koja, valjda, treba da oslabi sve one koji ne žele dobro predsedniku Rusije.

Ko su ti neprijatelji i od koga je tačno Putinu potrebna pomoć i zaštita, veštice nisu dale detalje, mada je jedna od njih objasnila da su kletve protiv “svih koji ga napadaju”.

Glavna veštica i osnivač ovog živopisnog društvanceta, Alena Polin, bila je malo rečitija. Ona je objasnila da je ceremonija, koja je trajala oko 20 minuta, održana “u znak podrške državi i predsedniku”, s obzirom da je on “lice Rusije”. Takođe, Polinova tvrdi da su “mesto i vreme održavanja rituala pažljivo izračunato da bi energija bila predata Putinu korektno”.