SKANDAL U AVIONU: Putnica prijavila muškarca zbog MASTURBACIJE, a odgovor osoblja je ostavio u ŠOKU! (VIDEO 18+)

Žena tvrdi da je tokom leta videla kako se muškarac koji sedi pored nje samozadovoljava. Odmah je slučaj prijavila osoblju, ali nije zadovoljna njihovom reakcijom.

Avion
Pixabay.com

Ženevjev Paskola (25) ostala je šokirana kada je videla da se muškarac koji je sedeo blizu nje u avionu kompanije “United Airlines” dodiruje ispod pokrivača. Osim toga, dodatno je šokirala reakcija osoblja aviona, jer njen prigovor nisu shvatili dovoljno ozbiljno. Ženevjev tvrdi da su se čak šalili na njen račun, a jedan zaposleni je tvrdio da je manijak masturbirao upravo zbog nje.

Putnicu je razljutilo i to što je muškarcu bilo dopušteno da svoj seksualni čin u potpunosti završi, jer ga osoblje nije ni u jednom trenutku nije opomenulo iako je blizu njega bilo i male dece.

Ženevjev je na društvenim mrežama objavila video incidenta, kao i kritiku kompaniji zbog ležernog stava prema njemu.

– Dali su nam nova mesta. A posle toga su se šalili na moj račun. Pitali su me koji parfem koristim, a njega su opravdavali tvrdnjom da je popio malo više vina – napisala je Ženevjev na Instagramu.

Naglasila je da je kao žena zgrožena svime što se dogodilo i da je taj muškarac sposoban i za mnogo gore incidente.

Osoblje zaduženo za sigurnost putnika pitalo je želi li da joj se muškarac izvini, ali je  ona to odbila. Kasnije je objavila sadržaj pisma koje je primila od kompanije:

– Izvinjavamo  se zbog neugodne situacije u kojoj ste se našli. Cenimo to što ste se odlučili za “United” pri vašem putovanju. Nadamo se da ćete na našem idućem letu imati više pozitivnih iskustava – saopštili su iz kompanije.