JEZIVO PROROČANSTVO: 5 planeta će se poravnati, počeće 3 dana tame a onda će nastupiti haos

Smak sveta
Pixabay.com

Pet planeta – Merkur, Venera, Saturn, Mars i Jupiter – biće vidljive na noćnom nebu zajedno po prvi put u protekloj deceniji.

 

Međutim, lovci na NLO-e i teoretičari zavera su počeli da šire priču po internetu da ovaj spektakularni događaj predstavlja ispunjenje drevnog proročanstva i da označava smak sveta.

Oni smatraju da će astralno slaganje planeta povećati gravitacionu silu planeta i pokrenuti zemljotrese, cunamije, pa čak i promenu magnetnih polova na Zemlji.

Mnogi rimokatolički sveštenici mistici veruju da će svet biti tri dana u potpunom mraku i da će nakon toga nastupiti armagedon.

Čuvena francuska proročica Jaheni koja je umrla 1941. godine predvidela je da će doći do brojnih katastrofa u svetu nakon tri dana tame za vreme kojih će demoni ubijati svakoga ko napusti svoj dom.

Ona je predvidela da će ti dani biti četvrtak, petak i subotaInteresantno je da će poslednji dan spektakularnog astralnog događaja biti subota, 20. februar.

SNOVI KOJI MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA: Ako ste na ovaj način sanjali preminulu osobu, očekujte duhovni procvat

Jaheni je takođe rekla da će do svega doći kada dani počinju postajati duži, a pošto se bližimo proleću, dani su sve duži i duži.

Raspored Zemlje, Meseca i Sunca bi mogao biti dovoljan da pokrene veće plime na Zemlji.

Međutim, NASA tvrdi da astralni raspored od pet planeta neće uticati na Zemlju.

Napominje se da je ovaj astralni raspored bio vidljiv 1962. godine, ali i 1982. i 2000. godine.

 
 Iako je jedanaestoro ljudi stradalo za vreme zemljotresa jačine 6,4 Rihtera u Tajvanu u petak uveče, NASA je navela da se zemljotresi u svetu dešavaju često i da nisu povezani sa rasporedom planeta.

DECA KOJA ZBUNJUJU NAUČNIKE: Proverite da li i vaš mališan ima ove NATPRIRODNE TALENTE

Takođe se navodi i da će jedan asteroid proći veoma blizu Zemlje 4. marta, ali da je to sasvim uobičajena pojava.

Ipak, teoretičari zavera veruju da će ove godine pored Zemlje proći dugo skrivena planeta Nibiru, koja će tada u potpunosti zbrisati čovečanstvo.

Ostaje nam jedino da sačekamo naredni vikend i da vidimo da li će se proročanstva Jaheni obistiniti.