SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Članovi ove porodice su plod INCESTA, a tajna je otkrivena na FASCINANTAN NAČIN!

Klan kolt
print screen/twitter.com/Perth is OK

Incest je u ovoj porodici opstajao generacijama, a istina koja je otkrivena pre šest godina šokirala je Australiju.

 
Klan “Kolt” od 38 članova pronađen je u kamp prikolicama, šupama i šatorima na jugu države sredinom 2012. nakon što je u školskom dvorištu neko čuo razgovor o seksu u porodici.

Vlasti su iz logora uklonile 12 nepismene neuhranjene dece, uključujući i petoro dece Beti Kolt i zbrinuli ih. Svi osim jednog bili su plod incesta.

U to vreme slučaj je opisan kao najgori slučaj incesta otkriven u Australiji.

– Nikada neću prevazići ono što sam videla – rekla je jedna policajka kasnije.

Deca su ispričala o generacijama navodnog seksualnog zlostavljanja od strane odraslih, ali i veza između dece, braće i sestara, uključujući dečake i devojčice od 12 godina.

Policija je ušla na imanje kada je jedno dete u školi ispričalo da će njegova sestra imati dete, ali da porodica ne zna koji njen brat je otac. 

Policija je bila šokirana onim što su pronašli. Nije bilo vode za piće, toaleta ili tuševa.

Sestra Beti Kolt, Marta, i brat Čarli, navodno su svake noći spavali u “bračnom” krevetu u šatoru, uz otvorene kante fekalija. Njihova deca, braća i sestre, navodno su imali seks jedni sa drugima. Deca su imala deformacije lica, nisu mogla da govore razumno i nisu znala da koriste četkicu za zube ili toaletni papir.

Kasnije je ustanovljeno da deca i roditelji imaju identične genetske obrasce.

Otkriveno je da se četiri generacije porodice selilo po celoj državi, sve dok nisu stigli do Novog Južnog Velsa. Odrasla žene u porodici tvrdile su da su očevi stranci, uključujući švedskog rančera i putnike, ali je DNK test pokazao drugačije. Porodica je rekla da je morbidna saga počela na Novom Zelaloading...