SMAK SVETA DOGODIĆE SE DANAS?! “Isus će doći, a sunce će postati crno”

Smak sveta
Printscreen/Youtube

Na ovaj dan neće doći do kraja cele civilizacije, već će preživeti oni hrišćani koji pogledaju određeni video na Jutjubu. Uveravaju kako će Isus Hrist toga dana doći na Zemlju

 

Svake godine neko najavi ili otkrije skorašnji smak sveta ali među teoretičarima zavere pojavio se novi datum – 29. jul i to već ove godine. Preciznije – danas!

Kako tvrde, neće doći do kraja cele civilizacije, već će preživeti oni hrišćani koji pogledaju sledeći video na Jutjubu.

Tim stranice ‘End Time Prophecies’ u svom snimku upozorava upravo na ovaj datum i 2016. godinu.

Ipak, ni sada nisu baš uverljivi jer su ranije kraj sveta najavljivali za 6. maj kada nas je trebao udariti asteroid, kao i da će američki predsednik Barak Obama u junu svetu otkriti da je antihrist. Ništa od toga se nije obistinilo.

Kraj koji očekuju 29. jula neće biti bilo kakav – uveravaju kako će Isus Hrist toga dana doći na Zemlju, a istovremeno će se pomeriti Zemljine magnetne ploče i planetu će zatresti globalni potres. 

– Zemlju će pogoditi neverovatno jak potres, Sunce će postati crno, a Mesec će se potpuno izokrenuti. Po zemlji će padati zvezde, kao velike smokve kada ih ruši vetar. Pomeriće se svaka planina i ostrvo. Stvoriće se vakuum koji će isisati celu Zemljinu atmosferu – navode u videu. loading...