SMEDEREVSKI DUH NEPREKIDNO HARA: Vozači na putu od BEOGRADA redovno voze stoperku koja je ODAVNO POGINULA!

Smederevo - plavuša
Dnevno.rs/Kolaž

Jeziva priča iz srca Srbije već decenijama muči vozače.

 

Širom sveta brojni ljudi svedoci su sličnih dešavanja – vide osobe koje su odavno na tom mestu poginule, možda čak i progovore sa njima. Neki to pripišu umoru, neki se trude da zaborave, a neki istražuju da li je zaista moguće da su ugledali duha.

Međutim, retko kad se desi da je u središtu takve jedne priče – Srbija. I to samo srce Srbije, nekadašnja prestonica, Smederevo.

U ispovesti koja kruži na Internetu jedan muškarac napisao je šta mu se dogodilo još tri decenije.

Bile su to osamdesete… Išao sam od Beograda ka Smederevu i ustopirala me je jedna plavuša. Preslatka, šarmantna. Pozvala me je da svratim na ručak kad se budem vraćao. Tri dana kasnije došao sam do njene kuće u blizini Smedereva, ali vrata mi je otvorila neka baka. Kada sam je pitao da li tu živi misteriozna plavuša, ona mi je pokazala njenu fotografiju i rekla da je njena unuka poginula na tom mestu pre 6-7 godina u saobraćajnoj nesreći i da nisam ni prvi ni poslednji koji je traži – reči su ovog čoveka.

Da li je reč o urbanoj legendi ili o istinitim događajima koji more mnoge – razmislite sami…”ni prvi ni poslednji koji je traži”.