SNOVI KOJI MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA: Ako ste na ovaj način sanjali preminulu osobu, očekujte duhovni procvat

Vera
Pixabay.com

Sanjanje preminulih voljenih osoba nije čudna stvar, ali postoji jedan specifičan znak koji razdvaja bitne snove koji označavaju prekretnicu za onoga koji ih sanja!

 

Jeste li ikada sanjali voljenu osobu koja je preminula, a na kraju sna bili ubeđeni da se susret zaista odigao i u stvarnosti, a ne samo u carstvu snova?

Ukoliko vam se to desilo, sva je prilika da ste imali “san posete”. Ljudi koji su doživeli

Volite mračne tajne, misteriozne događaje, teorije zavere i horor priče? Lajkujte nas na Fejsbuku, i svakodnevno uživajte u izboru priča od kojih se kosa diže na glavi, a noću spava sa upaljenim svetlima!  

ovo iskustvo često navode da su u većini slučajeva te snove sanjali ubrzo nakon smrti voljene osobe.

Kako za Psychology Today objašnjava profesor Patrik Meknamara, “snovi posete” imaju nekoliko zajedničkih imenitelja, a on sam radi na istraživanju kako bi dodatno osvetlio ove parapsihološke pojave.

OSAM SIMPTOMA koji nagoveštavaju da je smrt blizu

Jedan od zajedničkih imenitelja svih ovih snova je da se u njima preminula osoba javlja kao zdrava i jaka, a ne slaba i umiruća, kakvu smo je videli poslednji put. Prema tvrdnjama Meknamara, ovo se dešava jer preminule osobe ovim žele da nam poruče da je sa njima sve u redu, i da ne treba da brinemo za njih. To je takođe i vid utehe za sanjača.

ISKUSTVA IZ PRVE RUKE: Ovaj čovek bio je klinički mrtav dva puta, i opisao je šta se dešava kada umremo

Pokojnici se pojavljuju sasvim zdravi, kakve ih pamtimo kroz većinu života, a ne bolesni i slabi kakvi su bili pred smrt. Zapravo, preminuli su u snovima često mnogo mlađi nego što subili kada su umrli. Time sanjaču poručuju “sa mnom je sve u redu, i još uvek sam sa tobom”. Ovakva poruka češće se u snovima javlja telepatski ili mentalno nego što je sam preminuli izgovara. Karakteristično za ovaj tip snova je da su jasni, živopisni i deluju kao realnost, a ne san – navodi Meknamar.

Osobe koje su imale ovakve snove, a koje su pristale da učestvuju u Patrikovom istraživanju, navode da su im ti snovi promenili život. Većina je nakon njih napokon uspela da odboluje odlazak preminule osobe, a nakon toga doživeli su i duhovni preokret.