ŠOKANTNA ISPOVEST: ‘Nevinost sam izgubila sa ocem, ne plašim se ako dobijemo bolesnu decu’

Zagrljaj
pixabay.com

Devojčica iz regiona Velikih jezera u Americi, koja je bila plod seksa na jednu noć majke i oca tokom mature, nije videla tatu od svoje pete godine, a kada su se ponovo susreli u njenim tinejdžerskim godinama zaljubila se u njega.

 

Majka mi je imala mentalnih problema i krila je od mene da otac pokušava da me kontaktira. Stupili smo u kontakt oko moje 15. godine, a sreli se kada sam imala 17. Počeli smo intenzivnije da se viđamo kada sam imala 18 godina i tada sam shvatila da mislim da je zgodan – priča tinejdžerka, a prenosi “The Atlantic”.

Počela sam sve češće da spavam kod njega i njegove tadašnje devojke. Kada ona nije bila tu, ušla bih kod njega u sobu i legla na pod, da ne budem sama dok imam košmare. On bi se se sklupčao pored mene. Posle smo počeli da se mazimo. Trebalo nam je malo vremena da priznamo jedno drugom svoja osećanja. Onda smo se poljubili i to je preraslo u nešto više. Na kraju sam izgubila nevinost sa svojim ocem – priča devojka.

Umesto da prekinu sa odnosima, oni su ušli u vezu koja je na kraju prešla u veridbu.

 – Zajedno smo dve godine i volimo se. Čak živimo sa devojkom sa kojom je moj otac bio u vezi osam godina. Njoj ne smeta naš odnos, ali od majke sve krijemo da nas ne bi prijavila policiji. Planiramo da se preselimo u Nju Džersi i imamo porodicu, svoju decu – kaže ova mlada žena.

Nju Džersi dozvoljava incestuozne veze između parova koji su punoletni.

 – Tatin tata, tj. moj deda će me otpratiti do oltara. Iako je to nelegalna ceremonija mi joj se radujemo, a taj deo porodice nas podržava. Nećemo reći deci da su im roditelji srodnici, da im ne pravimo probleme, ali ćemo ih ipak imati. Ne brine me mogućnost da se rode bolesni, istražila sam tu temu i šansa je mala – priča tinejdžerka.

Ona kaže da se trudi da razgraniči kada na partnera gleda kao na oca, a kada kao na verenika.

Kada mu kažem ‘tata’ jasno je da mi treba kao otac, ali ukoliko mi to izleti tokom seksa odmah prekidamo jer nam je to tada malo čudno – otkrila je Amerikanka.

Studija koju je sprovela organizacija koja se bavi spajanjem rođaka koji su izgubili kontakt pokazala je da se u čak 50 odsto slučajeva pojave romantična osećanja kod srodnika suprotnog pola koji se sretnu nakon mnogo vremena.