ŠOKANTNO: Kongresmen SAD priznao javno da država i predsednik ne postoje! (VIDEO)

Više puta su se pojavljivale tvrdnje u pojedinim medijima da države kao takve ne postoje, već da postoje samo korporacije koje su stvorene u tajnosti. Jedino što održava državu na životu je naš um koji je uveren da ona postoji. I taman smo to prihvatili, a onda se desi ovo...

Država po pravilu živi za ljude, a ljudi bi trebalo da žive i za državu. Svi su ubeđeni da žive upravo u takvom svetu, svetu država koje žive za ljude. Međutim, to nije tako. Mi živimo u svetu korporacija koje, kao i svaka druga kompanija, ljude drži za radnu snagu ili, bolje rečeno, kao zalog na temelju na kome se zadužuje na tržištu, a posluje za profit i živi za profit. Profit u korporacijama, kao i u svakoj drugoj kompaniji, ne ide ljudima/zaposlenima. Od njega žive samo oni koji su na vrhu piramide. Dakle, vlasnici i direktori.

U videu koji možete pogledati, dobićete potvrdu da je to baš tako. Naime, američki kongresmen Alen Vest je u javljanju za jednu američku tv kuću, najverovatnije potpuno slučajno, javnosti rekao istinu. Gotovo kao da se izlanuo:

– Predsednik je glavni izvršni direktor korporacije nazvane SAD –kaže on.

Tko je vlasnik ovih korporacija to verovatno nikada nećemo saznati. Mora biti da je reč o poslovnoj tajni. Pogledajte priznanje, a nakon toga se zapitajte. Ko ste vi i za koga ste dužni da radite?