ŠOKANTNO SVEDOČENJE AMERIČKOG VOJNIKA: “U blizini vojne baze upucan je vanzemaljac”

Jedan vanzemaljac ubijen je u blizini američke vojne baze 1978. godine, tvrdi bivši major američkog vazduhoplovstva Džordž Filer.

vanzemaljac
pixabay.com

Izveštaj penzionisanog vojnog oficira o navodnom incidentu detaljno je opisan u knjizi “Čudan zanat: Istinita priča o životu sa NLO-ima obaveštajnog oficira ratnog vazduhoplovstva”.

Prošlog meseca Pentagon je pokrenuo radnu grupu za otkrivanje i analizu slučajeva neidentifikovanih letećih objekata i vazdušnih pojava. Ministar odbrane Mark Esper sastao se sa svojim japanskim kolegom Tarom Konom i njih dvojica su navodno razgovarali istrazi NLO-a kao novom području saradnje dveju zemalja.

Knjigu sa svedočenjem majora o svom iskustvu sa NLO-ima napisao je nagrađivani istraživački izveštač Džon L. Gera. Gera je intervjuisao Filera, pri čemu je on govorio o susretima američkog vazduhoplovstva sa NLO-ima tokom četiri godine.

Filer je rekao da se 18. januara 1978. spremao za obaveštajni sastanak sa nadređenim oficirima kada je video starijeg vodnika koji je bio bled, uznemiren i “razrogačenih očiju”.

– Na Fort Diku je upucan vanzemaljac – rekao je viši glavni narednik Fileru.

– Da li je to bio vanzemaljac iz druge države? – pitao je Filer.

– Ne, bio je iz svemira, svemirski vanzemaljac – odgovorio je glavni narednik.

Tada je policajac Fileru rekao da su NLO-i nakon pucanja u svemirskog gosta počeli da “zuje kao ludi”.

Prema Fileru, u vanzemaljca je pucao policajac koji je uočio “mršavo i sivo-smeđe stvorenje” u blizini njegovog automobila. Policajac je rekao vanzemaljcu da se zaustavi i pucao u njega nakon što je biće ignorisalo zahtev. Kada je policajac kontaktirao vazduhoplovnu bazu Mekgvajer, na lice mesta stigao je specijalni tim za čišćenje koji je telo vanzemaljca odneo u vazduhoplovnu bazu Rajt Paterson u Ohaju, prenosi “Sputnik”.

Filer tvrdi da je podneo zahtev da razgovara sa svedocima i da vidi fotografije incidenta kako bi sačinio obaveštajni izveštaj, ali mu je uskraćen pristup.

Bivši major vazduhoplovstva član je nevladine organizacije koja se sastoji od bivših vojnih stručnjaka i astronauta, a koja je pozvala američke vlasti da objave sve poznate informacije o susretima sa NLO-ima.

U aprilu je Pentagon objavio tri video-snimka koji prikazuju američke pilote kako jure za onim što je Ministarstvo odbrane opisalo kao “neobjašnjive vazdušne pojave”.