Šta se krije iza proročanstva Baba Vange: “Obama će biti poslednji predsednik Amerike”?

Baba vanga
Printscreen/Youtube.com

Predvidela je 11. septembar i uspon Islamske države. Možda ipak treba obratiti pažnju na njena proročanstva.

 

Pre svoje smrti Baba Vanga je predvidela da će 44. predsednik Amerike biti Afroamerikanac. Rekla je još da će taj čovek biti poslednji američki predsednik.

Poznatija kao “Nostradamus sa Balkana”, Baba Vanga je tačno predvidela dolazak Obame, ali ostaje misterija šta je mislila pod tim da će on biti poslednji predsednik Amerike.

Svi će polagati nadu da će upravo on spasiti zemlju. Međutim on će upropastiti Ameriku i doćiće do eskalacije sukoba između severnih i južnih zemalja.–kaže Baba Vanga.

Tokom svog života Baba Vanga je predvidela mnoge događaje. 85% svih njenih proročanstava se desilo uključujući i “Arapsko proleće” 2010. godine.

Posle pobede Donalda Trampa na izborima, danas više nego ranije treba da se zapitamo šta nas čeka, piše metro.co.uk.

Izgleda da je “videla” Bregzit nakon što je prorekla da će Evropa 2016. godine biti prazan kontinent, izgledaće opustošeno i razoreno.

Evropa će biti gotovo nenaseljena, a pre toga desiće se niz katastrofa – predvidela je slepa proročica Vanga

Vanga je inače rođena u Strumici (Bugarska) u podnožju planinskog venca. Govori da je ostala bez vida nakon jedne strahovite oluje koja je oborila na zemlju.

Nakon tog događaja, Vanga tvrdi da je postala vidovita. Politički establišment i poznati, munjevito su je prihvatili i Vanga je doživela neverovatnu popularnost nakon što je umrla 1996. godine.loading...