ŠTA UČINI OD SEBE?! Ubrizgava opasno ulje u mišiće da bi izgledao kao Hulk (VIDEO+FOTO)

Valdir Segato
Printscreen

Želeo je da izgleda kao Arnolld Švarceneger, ili još bolje kao Hulk.

 

U neshvatljivoj želji da izgleda muževnije i opasnije, Valdir Segato  već neko vreme ubrizgava ulje Sintola u svoje mišiće!

Takvi postupkom je povećao mišićnu masu za 25 kilograma, ali to nije ojačalo njegovu muskulaturu, naprotiv. Ubrizgavanje ove supstance opasno je po zdravlje, a može biti i fatalno.

Uprkos svemu, ovaj čovek kaže da je srećan jer prolaznici sa čuđenjem posmatraju njega, a neki čak i žele da se fotografišu.

Ovo je ostvarenje sna. Uspeo sam da se napumpam, srećan sam dok gledam kako moje telo raste,  želim još više i više – ushićen je Segato.

Rodom je iz Sao Paula, gde živi i radi kao građevinac. U kraju je poznat  kao “Čudovište”, a opasnu supstancu ubrizgava već 5 godina. Od tada je duplirao dimenzije ruku, a kako kaže neće se zaustaviti na tome.

Uzrok ovog poremećaja treba tražiti u njegovoj mladosti. Naime, Segato je bio narkomanski zavisnik, a poznanici su ga nazivali “mršavi pas” i “mala lobanja”. Tada počinje da odlazi u teretanu, a zatim otkriva ulje Sintol  i koristi ga do danas.

Ulje koristim iz estetskih razloga, ono ne utiče na jačanje mojih mišića. Doktori mi savetuju da prestanem, jer će ova opasna supstanca deformisati moje ekstremite, pa postoji rizik od amputacije. Ipak  ja ću nastaviti, bez obzira na posledice – izričit je Valdir.

Na pitanje o bračnom i emotivnom statusu, Brazilac izjavljuje da je usamljen. Kao glavni razlog navodi da njegov rogobatni izgled plaši potencijalne partnere/ke, piše britanski Metro.