SVADBA ZA PAMĆENJE: Ovaj bračni par nikada neće zaboraviti svoj dan venčanja iz NAJBIZARNIJEG RAZLOGA

Mladencima su ukradeni svi pokloni i novac koje su dobili na venčanju, ali i skupoceni BMW mladoženjinog oca.

svadba
Pixabay.com

Nekoliko sati nakon venčanja, mlada Džejmi Princ (31) i njen suprug Pol Kirvan (29) doživeli su veliki šok. Naime, neko im je ukrao sve poklone koje su dobili na svadbi.

Ukradeni su svi pokloni i novac koji su planirali da potroše na medeni mesec u jugoistočnoj Aziji. Da stvar bude još gora, ukraden je i automobil BMW X5 od mladoženjinog oca, ali i potvrda za brak, prenosi Večernji.hr. Par se venčao u Selbiju u Engleskoj na imanju The Barns, a otišli su da spavaju oko ponoći. Ali, kada su se ujutro probudili, dočekao ih je neugodan poziv.

Bili smo oduševljeni našim danom venčanja, ali onda smo otkrili da je provaljeno u tri prostorije. Niko više nije razmišljao o venčanju nego samo o onome šta smo izgubili. Zamolili smo ljude na venčanju da nam daju nešto novca za medeni mesec i oni su ga stavljali u metalnu kutiju nalik na poštanski sandučić koja je bila zaključana. Unutra je bilo sigurno 1.000 funti – ispričala je mlada.

Lopovi su ukrali i sve instrumente benda koji im je svirao, a u kojem je član i mladin brat. Sve su odmah prijavili policiji koja traži lopove.loading...